Ρέθυμνο: Βρέθηκε ο 38χρονος Ahmed που αγνοούνταν από το Σάββατο

Κρήτη
Ρέθυμνο: Βρέθηκε ο 38χρονος Ahmed που αγνοούνταν από το Σάββατο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τον 38χρονο εντόπισαν οι οικείοι του σε περιοχή του Ρεθύμνου

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του 38χρονου Ahmed Arhim, ο οποίος είχε εξαφανιστεί κινητοποιώντας τις αστυνομικές αρχές του Ρεθύμνου.

Πρόκειται για τον 38χρονο Αχμέτ Αρχίμ -ελαιοχρωματιστής στο επάγγελμα- ο οποίος διαμένει με την σύζυγο και τα ανήλικα παιδιά τους στην περιοχή των Περιβολίων και το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου φεύγοντας από το σπίτι του, συνάντησε τον αδελφό του, όπως φέρεται να είπε η οικογένεια του στις αρχές.

Ο 38χρονος Αχμέτ φέρεται να είπε στον αδελφό του λίγο πριν χωρίσουν οι δρόμοι τους και χαθεί, ότι επρόκειτο να πάει σε μία δουλειά που είχε και αμέσως μετά θα επέστρεφε. Εκ τότε όμως τα ίχνη του χάθηκαν με την οικογένεια του να ανησυχεί έντονα, καθώς ποτέ στο παρελθόν δεν είχε εξαφανιστεί. Έτσι το απόγευμα της ίδιας ημέρας δήλωσαν την εξαφάνισή του στην αστυνομία και εκ τότε η ΕΛΑΣ ξεκίνησε τις δικές της έρευνες για τον εντοπισμό του.

Το βράδυ της Δευτέρας 1 Μαΐου, ο 38χρονος εντοπίστηκε από τους οικείους σε περιοχή του Ρεθύμνου και οδηγήθηκε στην ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου Ρεθύμνου για νοσηλεία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News