ΔΕΕΠ για τις μπογιές στο εκλογικό κέντρο της Ν.Δ.: «Δε θα επιτρέψουμε την μπαχαλοποίηση και τον εκφοβισμό της κοινωνίας»

Κρήτη
ΔΕΕΠ για τις μπογιές στο εκλογικό κέντρο της Ν.Δ.: «Δε θα επιτρέψουμε την μπαχαλοποίηση και τον εκφοβισμό της κοινωνίας»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Το μόνο που καταφέρνουν είναι να μας κάνουν πιο δυνατούς», αναφέρει η ανακοίνωση της ΔΕΕΠ Ηρακλείου

Για το περιστατικό της επίθεσης με μπογιές σε εκλογικό κέντρο του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, που σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 1 Μαΐου, εξέδωσε ανακοίνωση η ΔΕΕΠ (ΝΟΔΕ) Ηρακλείου.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, «θρασύδειλοι τραμπούκοι που είχαν παρεισφρήσει σε πορεία για την εργατική Πρωτομαγιά βανδάλισαν την είσοδο και την πινακίδα του Εκλογικού κέντρου του κόμματος μας στην πλατεία Ελευθερίας.

Δηλώνουμε σε κάθε φυσικό ή ηθικό αυτουργό τέτοιων ενεργειών, που σκοπό έχουν την μπαχαλοποίηση και τον εκφοβισμό της κοινωνίας, ότι δεν θα το επιτρέψουμε.

Αποδεικνύουν τόσο με λόγια όσο και με πράξεις ότι το δίλημμα των επικείμενων εκλογών δεν είναι μόνο μπροστά ή πίσω, είναι σταθερότητα ή μπάχαλο.

Το μόνο που καταφέρνουν είναι να μας κάνουν πιο δυνατούς, πιο αποφασισμένους για την νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Αναμένουμε όπως εμείς, έτσι και όλες οι άλλες πολιτικές δυνάμεις να καταδικάσουν αυτή τη φασιστική ενέργεια».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News