Mαμουλάκης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεσμεύεται για μείωση τιμών, αύξηση μισθών, ρύθμιση χρεών και Δικαιοσύνη παντού» (vid)

Κρήτη
Mαμουλάκης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεσμεύεται για μείωση τιμών, αύξηση μισθών, ρύθμιση χρεών και Δικαιοσύνη παντού» (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο εκ νέου υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου παρουσίασε τους βασικούς πυλώνες στους οποίους στηρίζεται το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και στην εκπομπή «Σήμερα» με τον Άκη Παυλόπουλο φιλοξενήθηκε το πρωί της 1ης Μαΐου ο αν. τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία και εκ νέου υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης.

Ο Χάρης Μαμουλάκης παρουσίασε τους βασικούς πυλώνες στους οποίους στηρίζεται το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, που περιλαμβάνουν μείωση των τιμών, αύξηση των μισθών, ρύθμιση χρεών και καθιέρωση Δικαιοσύνης, παντού. Καυτηρίασε τον τρόπο με τον οποίο ο απερχόμενος πρωθυπουργός αποφεύγει ένα debate με τον Αλέξη Τσίπρα, αναφέρθηκε αναλυτικά στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για τη διαχείριση των κόκκινων δανείων και του ιδιωτικού χρέους, στην πλήρη αποτυχία της κυβέρνησης ΝΔ να αντιμετωπίσει τα φαινόμενα αισχροκέρδειας που διαλύουν τους προϋπολογισμούς των νοικοκυριών και των μικρών επιχειρήσεων, ενώ έκανε αναφορές στο ζήτημα των προγραμματικών συγκλίσεων και των μετεκλογικών συνεργασιών, τις υποκλοπές, καθώς και σε θέματα της επικαιρότητας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News