Τροχαίο στην Ιεράπετρα: Σοβαρά τραυματίας ένας 40χρονος - Μεταφέρεται διασωληνωμένος στο Βενιζέλειο

Κρήτη
Τροχαίο στην Ιεράπετρα: Σοβαρά τραυματίας ένας 40χρονος - Μεταφέρεται διασωληνωμένος στο Βενιζέλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άλλο ένα σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε σε περιοχή της Ιεράπετρας - Διασωληνωμένος μεταφέρθηκε από το νοσοκομείο Ιεράπετρας στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, το οποίο και εφημερεύει

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 5 το απόγευμα της Κυριακής, 30 Απριλίου, όταν σύμφωνα με πληροφορίες, ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο με οδηγό έναν 40χρονο αλβανικής υπηκοότητας, εξετράπη της πορείας του στη θέση Κακιά Σκάλα Αγίου Ιωάννου Ιεράπετρας, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του οδηγού.

Διερχόμενοι κάλεσαν το ΕΚΑΒ, όπου τον παρέλαβε λίγο μετά το ασθενοφόρο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Ιεράπετρας. Εκεί οι εφημερεύοντες γιατροί τον διασωλήνωσαν και άμεσα με δεύτερο ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, το οποίο εφημερεύει.

Την ίδια ώρα στο ίδιο τροχαίο ενεπλάκη και δεύτερο αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου είδε τον 40χρονο να μπαίνει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και να έρχεται κατά πάνω και έριξε το αυτοκίνητό του στα χωράφια προκειμένου να αποφύγει τη σύγκρουση. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επιβαίνοντες στο δεύτερο αυτοκίνητο δεν φέρουν τραύματα.

Υπενθυμίζεται ότι ο 86χρονος που είχε τραυματιστεί σοβαρό στο τροχαίο που σημειώθηκε στο Ξεροπήγαδο Ιεράπετρας, το απόγευμα του Σαββάτου έχει μεταφερθεί και νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση, στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News