Χανιά: Μεθυσμένος οδηγός πήρε «παραμάζωμα» σταθμευμένα αυτοκίνητα σε δρόμο μεγάλης κυκλοφορίας (pics)

Κρήτη
Χανιά: Μεθυσμένος οδηγός πήρε «παραμάζωμα» σταθμευμένα αυτοκίνητα σε δρόμο μεγάλης κυκλοφορίας (pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο οδηγός συνελήφθη όμως λόγω μέθης αλλά και του σοκ που είχε υποστεί δεν ήταν σε θέση να δώσει την παραμικρή εξήγηση

Πανικός τη νύχτα κοντά στο κέντρο των Χανίων όταν ένας οδηγός σε κατάσταση μέθης πήρε παραμάζωμα με το ΙΧ του, τρία αυτοκίνητα χωρίς ο ίδιος να τραυματιστεί.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις δύο τα μεσάνυχτα στην οδό Ζυμβρακάκηδων των Χανίων , όταν ο οδηγός ενός ΙΧ μπήκε αντίθετα στον μονόδρομο αναπτύσσοντας μάλιστα μεγάλη ταχύτητα.

Πρώτα έπεσε πάνω σε ένα παρκαρισμένο ΙΧ που το μετακίνησε αρκετά μέτρα , ρίχνοντας το πάνω σε δέντρο και προκαλώντας του σοβαρές υλικές ζημιές. Φυσικό επακόλουθο ήταν να χάσει  τον έλεγχο του οχήματος του το οποίο εξετράπη της πορείας και έπεσε στην άλλη πλευρά του δρόμου χτυπώντας άλλο παρκαρισμένο ΙΧ. Ήταν τόσο σφοδρή η σύγκρουση , που το ΙΧ μετατοπίστηκε και προσέκρουσε σε ΙΧΦ το οποίο μετακινήθηκε τουλάχιστον ένα μέτρο προς τα πίσω παρότι είχε χειρόφρενο. Και τα 4 εμπλεκόμενα οχήματα έχουν σοβαρές υλικές ζημιές, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Ο οδηγός λόγω της κατανάλωσης αλκοόλ, αλλά και του σοκ που είχε υποστεί , δεν ήταν σε θέση να δώσει την παραμικρή εξήγηση. Συνελήφθη όμως από τους άνδρες της τροχαίας για τα περαιτέρω.

Ευχής έργον ήταν ότι σε ένα δρόμο μεγάλης κυκλοφορίας , εκείνη την ώρα δεν υπήρχε κίνηση οχημάτων και πεζών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News