Φρίκη στη Μεσαρά: «Ξυπνούν» μνήμες από τον εφιάλτη του 14χρονου που βίαζε και εξέδιδε ο πατριός του

Κρήτη
Φρίκη στη Μεσαρά: «Ξυπνούν» μνήμες από τον εφιάλτη του 14χρονου που βίαζε και εξέδιδε ο πατριός του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το «κουβάρι» της υπόθεσης ξετυλίχθηκε, όταν ο 14χρονος βιντεοσκόπησε την ερωτική πράξη και ο αδερφός του ζήτησε τη βοήθεια της ψυχολόγου του σχολείου

Μνήμες από την φρικιαστική υπόθεση που συντάραξε τη Μεσαρά με αρνητικό «πρωταγωνιστή» έναν 53χρονο -σήμερα- άνδρα με καταγωγή από τη Συρία, ο οποίος φέρεται να είχε κακοποιήσει σεξουαλικά τους δύο γιους της συντρόφου του, αναμένεται να «ξυπνήσουν» τη ερχόμενη Παρασκευή στις δικαστικές αίθουσες.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος παραμένει έγκλειστος στις φυλακές της Τρίπολης, καλείται εκ νέου στην αρμόδια ανακρίτρια Ηρακλείου προκειμένου να απολογηθεί μεταξύ άλλων για την κατηγορία της μαστροπείας κατ’ εξακολούθηση, καθώς σύμφωνα με την κατάθεση του ανήλικου εκτός από τον «πατριό» του, είχε κακοποιηθεί στο παρελθόν από άλλους δύο άνδρες.

Η αποκάλυψη του εφιάλτη

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο 14χρονος -τότε- βιντεοσκόπησε την ερωτική πράξη ως βίντεο ντοκουμέντο και ο αδερφός του ζήτησε τη βοήθεια της ψυχολόγου του σχολείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η υπόθεση ξετυλίχθηκε όταν το ανήλικο παιδί, σε συζητήσεις, άφησε να φανεί ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στο σπίτι του. Άτομο που «αφουγκράστηκε» τα βασανιστήρια του παιδιού να κινητοποίησε τις αρχές με τους άνδρες της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Ηρακλείου, να συλλαμβάνουν τον άντρα.

Ο 52χρονος -τότε- έμενε με την Ελληνίδα σύντροφό του και το 14χρονο αγόρι στο ίδιο σπίτι.

Σε διαφορετικό όροφο κατοικούσαν τα δύο άλλα αδέρφια της οικογένειας, ένας 14χρονος και ένας 26χρονος.

Ο 52χρονος κατηγορείται ότι ξεσπούσε τις αρρωστημένες ορέξεις στα δύο αδέρφια. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίας ο ένας αδερφός συμβούλεψε τον 14χρονο να βιντεοσκοπήσει την ερωτική πράξη και στη συνέχεια ζητήθηκε η βοήθεια της ψυχολόγου του σχολείου για να αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Ο άνδρας συνελήφθη μετά από καταγγελίες ότι προέβαινε σε πράξεις προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας των δυο από τα τρία παιδιά της Ελληνίδας συντρόφου του.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, κατά την προανάκριση προέκυψε το βιντεοληπτικό υλικό που αποδεικνύει τα όσα καταγγέλλονται με τους γνωρίζοντάς να λένε πως τα όσα απεικονίζονται προκαλούν οργή και θλίψη για τη μοίρα των παιδιών.

Ο συνήγορος υπεράσπισής του, ανέφερε ότι ο κατηγορούμενος χαρακτήρισε μεγάλο λάθος ό,τι έγινε, επέμεινε ωστόσο στο ότι δεν εξανάγκασε τον 14χρονο, ο οποίος στην κατάθεσή του ανέφερε ότι «Δεν υπήρξε μια μόνο σεξουαλική επαφή. Αυτό συνέβη αρκετές φορές».

Ο κατηγορίες που βαραίνουν τον δράστη, είναι ο βιασμός, οι γενετήσιες πράξεις με ανήλικο ή ενώπιον του, κατάχρηση ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις έναντι αμοιβής και παράβαση του νόμου περί όπλων. Υπενθυμίζεται ότι ο κατηγορούμενος είχε ζητήσει από το δικαστήριο να του ορίσει δικηγόρο, ενώ έχει παραγγελθεί ιατροδικαστική εξέταση.

Σοκ ωστόσο, προκαλεί ο ισχυρισμός ενός αδερφού ότι η μητέρα γνώριζε για τις αρρωστημένες πράξεις του συντρόφου της, γεγονός που η γυναίκα φέρεται να αρνείται.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News