Αιματηρό επεισόδιο στα Σφακιά: Άφαντος παραμένει ο δράστης που πυροβόλησε και τραυμάτισε στα πόδια 42χρονο

Κρήτη
Αιματηρό επεισόδιο στα Σφακιά: Άφαντος παραμένει ο δράστης που πυροβόλησε και τραυμάτισε στα πόδια 42χρονο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αστυνομία αναζητά τον δράστη του αιματηρού επεισοδίου - Με διαμπερές τραύμα στον αριστερό μηρό ο 42χρονος στο νοσοκομείο

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία από την απόπειρα ανθρωποκτονίας που έλαβε χώρα το απόγευμα της Παρασκευής 28 Απριλίου, στην Ίμπρο κοντά στα Σφακιά του νομού Χανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας άγνωστος μέχρι στιγμής δράστης, τον οποίο αναζητά η αστυνομία, πυροβόλησε στα πόδια τον 42χρονο και στη συνέχεια έφυγε από το σημείο.

Στο σημείο επικράτησε μεγάλη αναστάτωση, ενώ άμεσα ειδοποιήθηκαν οι αρχές για το συμβάν.

Ο 42χρονος μετεφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραύματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, ο 42χρονος φέρει διαμπερές τραύμα στον αριστερό μηρό και τραύμα στον δεξιό μηρό και αυτή την ώρα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, είναι αιμοδυναμικά σταθερός.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr οι οικογένειες του θύματος και του δράστη έχουν διαφορές εξαιτίας των οποίων και φέρεται να σημειώθηκε το σημερινό αιματηρό επεισόδιο, ενώ ο δράστης μετά την πράξη του εξαφανίστηκε και αναζητείται από τις αρχές.

Στην Ιμπρο Σφακίων, όπου σημειώθηκε το περιστατικό του τραυματισμού, αλλά και στο νοσοκομείο Χανίων βρίσκεται αστυνομική δύναμη, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν αποσαφηνιστεί οι συνθήκες κάτω από τις οποίες επήλθε ο τραυματισμός.

Στις έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του δράστη αναμένεται να ρίξει περισσότερο φως η κατάθεση του 42χρονου παθών, ο οποίος όμως νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και δεν δύναται να δώσει στοιχεία για το τι ακριβώς συνέβη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News