Ρέθυμνο: Συνάντηση υποψηφίων βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ με διοίκηση και μηχανικούς ΟΑΚ για τα αναπτυξιακά έργα

Κρήτη
Ρέθυμνο: Συνάντηση υποψηφίων βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ με διοίκηση και μηχανικούς ΟΑΚ για τα αναπτυξιακά έργα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατά τη διάρκεια της μακράς και ιδιαίτερα παραγωγικής συνάντησης του κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ο πρόεδρος του ΟΑΚ κ. Θοδωρής Νίνος, ο Βαγγέλης Μαμαγκάκης, διευθυντής διαχείρισης συγκοινωνιακών και υδραυλικών έργων, ο Μανώλης Πενθερουδάκης, διευθυντής υδραυλικών έργων και οι Θοδωρής Βουρβαχάκης Στέλιος Λαμπρινός και Μαρία Ρυακιωτάκη, μηχανικοί του ΟΑΚ, ανέπτυξαν τα εν εξελίξει έργα του Οργανισμού αλλά και όσα προγραμματίζονται για την επόμενη περίοδο ενώ συζητήθηκαν εκτενώς και οι τρόποι με τους οποίους θα μπορούσε να στηριχθεί επιπλέον το έργο του ΟΑΚ από το κεντρικό κράτος

Συνάντηση με τη διοίκηση και μηχανικούς του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης πραγματοποίησαν οι υποψήφιοι βουλευτές Ρεθύμνου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ανδρέας Ξανθός, Θοδωρής Δουλουμπέκης και Χρυσούλα Μανουσάκη, συνοδευόμενοι από το γραμματέα κ. Μανώλη Αυγενάκη και μέλη του κόμματος.

Κατά τη διάρκεια της μακράς και ιδιαίτερα παραγωγικής συνάντησης του κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ο πρόεδρος του ΟΑΚ κ. Θοδωρής Νίνος, ο Βαγγέλης Μαμαγκάκης, διευθυντής διαχείρισης συγκοινωνιακών και υδραυλικών έργων, ο Μανώλης Πενθερουδάκης, διευθυντής υδραυλικών έργων και οι Θοδωρής Βουρβαχάκης Στέλιος Λαμπρινός και Μαρία Ρυακιωτάκη, μηχανικοί του ΟΑΚ, ανέπτυξαν τα εν εξελίξει έργα του Οργανισμού αλλά και όσα προγραμματίζονται για την επόμενη περίοδο ενώ συζητήθηκαν εκτενώς και οι τρόποι με τους οποίους θα μπορούσε να στηριχθεί επιπλέον το έργο του ΟΑΚ από το κεντρικό κράτος.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στα μεγάλα υδραυλικά κι ενεργειακά έργα της ΠΕ Ρεθύμνου στα οποία συμμετέχει μελετητικά ή και διαχειριστικά ο ΟΑΚ με αιχμή του δόρατος το διυλιστήριο στο Γιαννούδι, το μεγάλο υβριδικό έργο παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στο φράγμα των Ποταμών, το φράγμα του Πλατύ Ποταμού και την επέκταση των υδραυλικών δικτύων προς τα Ανατολικά του Δήμου Ρέθυμνου. Σημαντική δε αναφορά έγινε και στη συμβολή του ΟΑΚ στο σχεδιασμό του Βόρειου Οδικού Άξονα.

Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αναγνώρισαν τη σπουδαία αναπτυξιακή συμβολή του ΟΑΚ, τον ηγετικό ρόλο του οργανισμού κυρίως σε υδραυλικά έργα για την Κρήτη συνολικά και δεσμεύτηκαν να συμβάλουν τόσο στην ενίσχυση του ΟΑΚ με ανθρώπινο δυναμικό αλλά και στην αναβάθμιση της συμμετοχής του στον μακρόχρονο περιφερειακό σχεδιασμό.

Επιπλέον, οι Ανδρέας Ξανθός, Θοδωρής Δουλουμπέκης και Χρυσούλα Μανουσάκη , αφού αναφέρθηκαν στη συμβολή του ΣΥΡΙΖΑ στα έργα που εκτελούνται σήμερα τόνισαν ότι αποτελεί πολιτική βούληση του κόμματος να συνεχίσουν να στηρίζουν, ως επόμενη κυβέρνηση, αναπτυξιακά έργα του Νομού τα οποία θα συμβάλουν στη δίκαιη και ισόρροπη ανάπτυξη του τόπου μας. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News