Στην ΚΕΔΕ και την ΕΕΤΑΑ ο πρόεδρος της ΠΕΔ Κρήτης Γιάννης Κουράκης

Κρήτη
Στην ΚΕΔΕ και την ΕΕΤΑΑ ο πρόεδρος της ΠΕΔ Κρήτης Γιάννης Κουράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο πρόεδρος της ΠΕΔ είχε συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΕΤΑΑ κ. Σπυρίδωνα Σπυρίδων για το Πρόγραμμα της Νέας Περιόδου και για τη δημιουργία «Αντέννα» της ΕΕΤΑΑ στην Κρήτη

Συνεργασία είχε ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Κρήτης Γιάννης Κουράκης, στην ΚΕΔΕ όπου ζητήσαν θέματα και ζητήματα που προκύπτουν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση λόγω της προκήρυξης των Εθνικών Εκλογών όπως (Προσλήψεις προσωπικού, κ.ά.). 

Όπως έγινε γνωστό σε επικοινωνία με το υπουργείο Εσωτερικών, τις επόμενες ημέρες θα εκδοθεί η εγκύκλιος με τις σχετικές διευκρινήσεις.

Επίσης ο κ. Κουράκης είχε συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΕΤΑΑ κ. Σπυρίδωνα Σπυρίδων, όπου συζήτησαν θέματα όπως:

  • Για το Πρόγραμμα της Νέας Περιόδου (Περισσότερες Θέσεις και Έγκαιρα) «Προώθηση και Υποστήριξη των παιδιών στην Προσχολική Εκπαίδευση» (Βρεφονηπιακοί Σταθμοί, Παιδικοί Σταθμοί, Υπηρεσίες Δημιουργικής Απασχόλησης κ.ά.).
  • Επίσης συζήτησαν τη δημιουργία «Αντέννα» της ΕΕΤΑΑ στην Κρήτη με το απαραίτητα Τεχνικό Προσωπικό, ώστε να μπορεί να υποστηρίζει τους Δήμους οι οποίοι δεν διαθέτουν καθόλου ή έχουν ελλιπή Τεχνική Υπηρεσία, ενόψει της Νέας Προγραμματικής Περιόδου (ΕΣΠΑ) αλλά και του Ταμείο Ανάκαμψης και άλλων Προγραμμάτων, για την υλοποίηση διαφόρων έργων και δράσεων.
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News