Κρήτη

Κυριάκος Βελόπουλος: Τι είπε στην Κρήτη TV για την «εξορία» βουλευτών, Ανδρουλάκη και μεταναστευτικό

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης χαρακτήρισε αστειότητες και μικρότητες τα περί μαύρων χρημάτων που λάμβανε υποτίθεται από τους βουλευτές, στέλνοντας μήνυμα ότι δεν υπάρχει κανένα περιθώριο συγκυβέρνησης

Ότι υπάρχουν στοιχεία για τις καταγγελίες σε βάρος των βουλευτών της Ελληνικής Λύσης και της προσέγγισής τους από τη Ν.Δ ξεκαθάρισε ο Κυριάκος Βελόπουλος μιλώντας στις Αντιθέσεις και το Γιώργο Σαχίνη.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης χαρακτήρισε αστειότητες και μικρότητες τα περί μαύρων χρημάτων που λάμβανε υποτίθεται από τους βουλευτές, στέλνοντας μήνυμα ότι δεν υπάρχει κανένα περιθώριο συγκυβέρνησης.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος επιτέθηκε στη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, σχολιάζοντας παράλληλα και τη στάση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη υπό το βάρος των υποκλοπών. Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης αναφέρθηκε στα εθνικά θέματα, είπε ότι στον Έβρο προκρίνει την επιλογή τσιμεντένιου φράχτη, κατηγόρησε την κυβέρνηση για την οικονομική κατάσταση, ενώ χαρακτήρισε λίγους τους πολιτικούς του αντιπάλους.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια