Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 27χρονος επιχειρηματίας με τα φιξάκια κοκαΐνης

Κρήτη
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 27χρονος επιχειρηματίας με τα φιξάκια κοκαΐνης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο νεαρός ο οποίος είναι "αντιμέτωπος" με κακουργηματική κατηγορία και ο οποίος είχε λάβει προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα Πέμπτη (27/4), οδηγήθηκε νωρίτερα ενώπιον της ανακρίτριας Ηρακλείου συνοδευόμενος από τον συνήγορο υπεράσπισής του

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε νωρίτερα σήμερα 27/4 ο 27χρονος επιχειρηματίας ο οποίος πριν από μερικές ημέρες συνελήφθη με φιξάκια κοκαΐνης, χασίς, αναβολικά χάπια, αλλά και…. πάνω από 14000 ευρώ που φέρονται, σύμφωνα με την Αστυνομία, να προήλθαν «από παράνομες δραστηριότητες».

Ο νεαρός ο οποίος είναι "αντιμέτωπος" με κακουργηματική κατηγορία και ο οποίος είχε λάβει προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα Πέμπτη (27/4), οδηγήθηκε νωρίτερα ενώπιον της ανακρίτριας Ηρακλείου συνοδευόμενος από τον συνήγορο υπεράσπισής του κ. Γιάννη Βέρρα.

Με δάκρυα στα μάτια του, ο νεαρός εμφανίστηκε μετανιωμένος, ωστόσο, υποστήριξε πως τα έκνομα ευρήματα που εντοπίστηκαν, ήταν αποκλειστικά για δική του χρήση. Εξάλλου, ο 27χρονος ανέφερε ότι το μόνο του μέλημα είναι η οικογένειά του και η δουλειά του.

Στους διαδρόμους του Δικαστικού Μεγάρου βρέθηκαν εξάλλου, προκειμένου να συμπαρασταθούν στον 27χρονο, συγγενείς, φίλοι του, αλλά και η σύζυγός του η οποία,  ήταν εμφανώς φορτισμένη συναισθηματικά κι έκλαιγε. Χαρακτηριστικό της συναισθηματικής της φόρτισης ήταν ότι κάποια στιγμή λιποθύμησε. 

Τελικά, μετά το πέρας της απολογίας του, ο νεαρός αφέθηκε ελεύθερος με τους εξής περιοριστικούς όρους:

-απαγόρευση εξόδου από τη χώρα 

-εμφάνιση στο Α.Τ. της περιοχής του μια φορά το μήνα

-καταβολή χρηματικής εγγύησης 3000 ευρώ 

«Είμαστε ευχαριστημένοι από την απόφαση της κ. ανακρίτριας και της κ. εισαγγελέως. Πράγματι άξιζε σε αυτό τον άνθρωπο μια δεύτερη ευκαιρία, καθώς δεν έχει την παραμικρή σχέση με διακίνηση ναρκωτικών κλπ. Πρόκειται για ένα νέο παιδί, που βάζει πάνω απ’ όλα την οικογένειά του. Πλέον, η υπόθεση ακολουθεί το δρόμο της Δικαιοσύνης, όπου αναμένεται να της αποδοθούν οι πραγματικές της διαστάσεις» δήλωσε στο neakriti.gr ο κ. Βέρρας.

Η σύλληψη του νεαρού άνδρα έλαβε χώρα στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Ηρακλείου. Το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, ο 27χρονος υποβλήθηκε σε εξονυχιστικό έλεγχο από τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., ενώ ακολούθησαν σαρωτικές έρευνες στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε, στο σπίτι του, αλλά και σε επιχείρηση ιδιοκτησίας του.

Οι έρευνες των αστυνομικών έβγαλαν «λαβράκι», καθώς βρέθηκαν διάφορα έκνομα ευρήματα. Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε και από την Αστυνομία, εντοπίστηκαν -και κατασχέθηκαν- 26,5 γραμμάρια κοκαΐνης, 13,9 γραμμάρια χασίς, αλλά και 120 αναβολικά χάπια! 

Βρέθηκαν ακόμη το ποσό των 14615 ευρώ το οποίο κατασχέθηκε καθώς φέρεται να προήλθε «από παράνομες δραστηριότητες». Επισημαίνεται ότι η Αστυνομία εντόπισε -και κατάσχεσε- ακόμη μια ζυγαριά ακριβείας, έναν τρίφτη κάνναβης, ένα κινητό τηλέφωνο. 

Εξάλλου, οι Αρχές κατάσχεσαν και το αυτοκίνητο του νεαρού επιχειρηματία ως «μέσο διακίνησης ναρκωτικών ουσιών».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News