Μαμουλάκης: «Ασπίδα προστασίας για την πρώτη κατοικία το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ (vid)

Κρήτη
Μαμουλάκης: «Ασπίδα προστασίας για την πρώτη κατοικία το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Περισσότερες από 700.000 ιδιοκτησίες απροστάτευτες» - «120.000 πλειστηριασμοί αναμένονται μέχρι το τέλος τους 2023!», αναφέρει ο Χάρης Μαμουλάκης

Με αφορμή σειρά δημοσιευμάτων που κάνουν λόγο για τσουνάμι πλειστηριασμών μέχρι τέλους του έτους, ο αν. τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία και εκ νέου υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη κάνει το κόλπο, νόμο. Ξανά. Περισσότερες από 700.000 ιδιοκτησίες κινδυνεύουν να βγουν στο σφυρί. Αυτό, δεν είναι «λάθος». Είναι στόχος της κυβέρνησης Μητσοτάκη που έστρωσε το χαλί σε τράπεζες, funds και servicers για τους πλειστηριασμούς της πρώτης και μοναδικής κατοικίας.

Από τον Δεκέμβριο του 2019 προειδοποιούσαμε: Το σχέδιο Μητσοτάκη για τα κόκκινα δάνεια, θα αποδειχθεί εφιάλτης για την κοινωνική συνοχή, την μικρομεσαία επιχειρηματικότητα, το δικαίωμα στη στέγαση. Σήμερα βιώνουμε τα αποτελέσματα.

Για πρώτη φορά από την ίδρυση του Ελληνικού κράτους, με υπογραφή Μητσοτάκη, η πρώτη και κύρια κατοικία είναι χωρίς προστασία.

Ένα τεράστιο τσουνάμι με ανυπολόγιστες συνέπειες, βρίσκεται προ των πυλών. Γι’ αυτό και είμαστε αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε μέχρι τέλους το δικαίωμα των Ελλήνων και των Ελληνίδων στη στέγη!

Η δέσμευση του Αλέξη Τσίπρα είναι ξεκάθαρη: Η πρώτη νομοθετική πράξη της επόμενης προοδευτικής διακυβέρνησης, θα είναι η προστασία της πρώτης κατοικίας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News