Στην Κρήτη σήμερα ο Κυριάκος Βελόπουλος - Με μηνύσεις συνεχίζεται η αντιπαράθεση στην Ελληνική Λύση

Κρήτη
Στην Κρήτη σήμερα ο Κυριάκος Βελόπουλος - Με μηνύσεις συνεχίζεται η αντιπαράθεση στην Ελληνική Λύση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης αύριο πρόκειται να μεταβεί στο Ηράκλειο

   Περιοδεία στους νομούς Χανίων και Ηρακλείου ξεκινά από σήμερα Πέμπτη 27 Απριλίου, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

   Ο κ. Βελόπουλος αρχίζει την περιοδεία του από το κέντρο των Χανίων, ενώ στις 1 μετά το μεσημέρι θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης. Αύριο Παρασκευή θα μεταβεί στο νομό Ηρακλείου.

   Στο μεταξύ χθες Τετάρτη, ο πρώην βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Αντώνης Μυλωνάκης, επιβεβαίωσε τις φήμες, σύμφωνα με τις οποίες ο κ. Βελόπουλος υπέβαλε μήνυση εναντίον του και ότι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του για να τον συλλάβουν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, όμως ο ό ίδιος απουσίαζε και βρισκόταν εκτός Αθηνών.

   Μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, προανήγγειλε μηνύσεις κατά της εφημερίδας που με το δημοσίευμα της προσπάθησε όπως είπε «να τον εξοντώσει και κατά του κ. Βελόπουλου γιατί «από αυτόν οργανώθηκαν όλα αυτά».

   Κληθείς να σχολιάσει τις αναφορές του κ. Βελόπουλου, ότι είχε συναντηθεί με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, απήντησε: «όποιος μπορεί να φέρει μία μικρή απόδειξη ή ένδειξη ότι έχω συναντηθεί με κάποια στελέχη της ΝΔ, να τα φέρει. Όμως δεν υπάρχει γιατί δεν συναντήθηκα».

   Έκανε επίσης λόγο για «σχέδιο εξόντωσής του» και για «πατριδοκαπηλία, η οποία εμφανίζεται πολλές φορές στο χώρο μας τον πατριωτικό, ο οποίος έχει ανάγκη για ηγέτη».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News