Μπαράζ τροχαίων στην Κρήτη - Τέσσερα περιστατικά με ισάριθμους τραυματίες

Κρήτη
Μπαράζ τροχαίων στην Κρήτη - Τέσσερα περιστατικά με ισάριθμους τραυματίες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα ατυχήματα σημειώθηκαν μέσα σε λίγες ώρες σε Ηράκλειο, Λασίθι και στην Εθνική οδό Ρεθύμνου-Χανίων

Μπαράζ τροχαίων καταγράφηκε το πρωί της Τετάρτης 26 Απριλίου, στους δρόμους της Κρήτης με 4 άτομα να μεταφέρονται στο νοσοκομείο. Τα περιστατικά σημειώθηκαν σε σε Ηράκλειο, Λασίθι και στην Εθνική οδό Ρεθύμνου-Χανίων.

Το πρώτο ατύχημα σημειώθηκε στην οδό Κομνηνών όταν μια μηχανή συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο ένας 16χρονος με τραύματα στα κάτω άκρα. Στο σημείο άμεσα έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

Λίγη ώρα αργότερα έλαβε χώρα το δεύτερο τροχαίο στην οδό Καζαντζίδη στην Αλικαρνασσό. Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες μια μηχανή συγκρούστηκε με αυτοκίνητο. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε έναν 63χρονο άνδρα και τον μετέφερε στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα.

Το μεσημέρι της Τετάρτης σημειώθηκαν ακόμη δύο τροχαία στο Λασίθι και στην Εθνική οδό Ρεθύμνου-Χανίων.

Γύρω στη μία το μεσημέρι σημειώθηκε μια εκτροπή μηχανής κοντά στο χωριό Λαγού στο Λασίθι. Το ατύχημα σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 37χρονος αλλοδαπού άνδρα, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Τζερμιάδου για τις πρώτες βοήθειες.

Περίπου 20 λεπτά αργότερα έλαβε χώρα ακόμη ένα τροχαίο στην Εθνική Οδό Ρεθύμνο-Χανιά στο ύψος του Καβρού. Από την σύγκρουση τραυματίστηκε ελαφρά ένας 47χρονος ο οποίος μετεφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News