Κρήτη: Πώς έπεσε στα χέρια της αστυνομίας ο 50χρονος που ρήμαζε αυτοκίνητα στο Ηράκλειο - Αποκαλυπτικό βίντεο

Κρήτη
Κρήτη: Πώς έπεσε στα χέρια της αστυνομίας ο 50χρονος που ρήμαζε αυτοκίνητα στο Ηράκλειο - Αποκαλυπτικό βίντεο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έμπαινε στο ΚΤΕΛ από τον  Άγιο Νικόλαο και κατέβαινε στη Χερσόνησο για να ρημάξει αυτοκίνητα και να γίνει καπνός. Δεν υπολόγισε τους αστυνομικούς που περίμεναν μέρα με τη μέρα να τον ξετρυπώσουν, όπως και έγινε όταν πήδηξε το μαντρότοιχο σπιτιού και μπήκε στην αυλή για να διαρρήξει το αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη - Η ΚΡΗΤΗ TV εξασφάλισε το βίντεο ντοκουμέντο που οδήγησε στη σύλληψη του σεσημασμένου διαρρήκτη

Τρεις και… η κακή του μοίρα, τον οδήγησε στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου! Όταν οι κάμερες κατέγραψαν το τελευταίο και φαρμακερό χτύπημα του στην περιοχή της Ανάληψης Χερσονήσου. Πήδηξε το μαντρότοιχο σπιτιού και μπήκε στην αυλή για να ανοίξει το αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη.

Ο σεσημασμένος διαρρήκτης έκανε το λάθος να επεκτείνει τη δράση του στην περιοχή χωρίς να υπολογίσει ότι δεν μπορούσε να κρυφτεί από την εμπειρία και την επιμονή των αστυνομικών που άρχισαν να καταγράφουν τα κρούσματα διαρρήξεων σε αυτοκίνητα, τα οποία  ξεκίνησαν στα μέσα Φεβρουαρίου.

Οι αστυνομικοί συγκέντρωναν με υπομονή τα στοιχεία που άφηνε πίσω του καθώς ο τρόπος με τον οποίο άνοιγε τα αυτοκίνητα ήταν χαρακτηριστικός και πανομοιότυπος.  Αυτό που έλειπε για να συμπληρωθεί το πάζλ ήταν να καταλάβουν που απομακρυνόταν από την περιοχή καθώς παρά τα μπλόκα δεν είχαν πέσει πάνω του.

Μετά το χτύπημα στην Ανάληψη η ανάλυση των κινήσεων του, οδήγησαν τους αστυνομικούς στη στάση του υπεραστικού λεωφορείου.

Όπως ανακάλυψαν οι αστυνομικοί πρόκειται για ένα 50χρονο σεσημασμένο από τον Άγιο Νικόλαο ο οποίος είχε συλληφθεί για κλοπή λίγες μέρες πριν αρχίσει να επισκέπτεται τη Χερσόνησο καθώς αποφάσισε πως δεν μπορούσε να συνεχίσει τα χτυπήματα στο Λασίθι.

Από τα 9 κρούσματα κλοπών, ο 50χρονος σεσημασμένος απέσπασε 1.000€ που βρήκε μέσα σε αυτοκίνητο και τα οποία είχε ξεχάσει ο ιδιοκτήτης ο οποίος είχε σκοπό να πληρώσει με αυτά τους λογαριασμούς του μήνα. Η συνολική λεία ανέρχεται τα 18000€, ενώ ο 50χρονςο συνελήφθη σε συνεργασία με την Ασφάλεια Αγίου Νικολάου, μεστά από έφοδο στο σπίτι του

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News