Ηράκλειο: Εφιάλτης η στάθμευση για τους εργαζόμενους του «Νίκος Καζαντζάκης» (vid)

Κρήτη
Ηράκλειο: Εφιάλτης η στάθμευση για τους εργαζόμενους του «Νίκος Καζαντζάκης» (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για πρώτη φορά αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα με τη στάθμευση από τις αρχές Απριλίου - Συνέπεια να παρκάρουν παράνομα τα οχήματά τους, ενώ άλλοι εξασφαλίζουν θέση στάθμευσης αρκετά μέτρα μακριά, διανύοντας μεγάλες αποστάσεις με τα πόδια και στο σκοτάδι και με τον κίνδυνο τραυματισμού από αδέσποτα
  • Αγώνας δρόμου για μία θέση στάθμευσης
  • «Βροχή» τα πρόστιμα για την παράνομη στάθμευση
  • Από νωρίς ξεκίνησε ο Γολγοθάς της στάθμευσης
  • Διανύουν μεγάλες αποστάσεις για να φτάσουν στα αυτοκίνητά τους
  • Διαμορφώνεται το πάρκινγκ στο γήπεδο επί της Λεωφόρου Ικάρου
  • Εξέλιξη ανάσα που δίνει λύση κατά του ήμισυ στο πρόβλημα των τουριστικών λεωφορείων
  • Αγανάκτηση και οικονομικό αδιέξοδο για αρκετούς εργαζόμενους στο Αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» καθώς αδυνατούν να εξασφαλίσουν μια θέση στο δημοτικό πάρκινγκ και από την άλλη βρίσκονται αντιμέτωποι με μπιλιετάκια για παράνομη στάθμευση πέριξ του Αεροδρομίου αλλά και με αφαίρεση πινακίδων.

    Μάλιστα, όπως υποστηρίζουν για πρώτη φορά στα χρονικά αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα με τη στάθμευση από τις αρχές Απριλίου. Συνέπεια να παρκάρουν παράνομα τα οχήματά τους, ενώ άλλοι εξασφαλίζουν θέση στάθμευσης αρκετά μέτρα μακριά, διανύοντας μεγάλες αποστάσεις με τα πόδια και στο σκοτάδι και με τον κίνδυνο τραυματισμού από αδέσποτα.

    Πέρα από τις 500 κάρτες που δόθηκαν στους εργαζόμενους του Αεροδρομίου δεν μπορούν να διατεθούν επιπλέον κάρτες, δηλώνει η πρόεδρος της ΔΕΠΑΝΑΛ, η οποία παράλληλα ξεκαθαρίζει ότι δεν δόθηκε επιπλέον χώρος για τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα.

    Την ίδια ώρα σε εξέλιξη βρίσκονται εργασίες ασφαλτόστρωσης στο πρώην Ικάριο γήπεδο το οποίο διαμορφώνεται για τις ανάγκες προσωρινής στάθμευσης των τουριστικών λεωφορείων αλλά και των εργαζομένων του Αεροδρομίου.

    Για εξέλιξη ανάσα, η οποία όμως αντιμετωπίζει το πρόβλημα κατά το ήμισυ κάνει λόγο ο κλάδος των τουριστικών λεωφορείων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News