Στο κοινωνικό φαρμακείο τα φάρμακα της Ρεγγίνας (pics)

Κρήτη
Στο κοινωνικό φαρμακείο τα φάρμακα της Ρεγγίνας (pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ρεγγίνα, η μητέρας της, Αλκινόη, ο Λευτέρης, οι αδερφές της έχοντας αναπτυγμένη πλήρως την κοινωνική συναίσθηση, έκαναν και κάνουν το χρέος τους απέναντι στην κοινωνία...

Η Ρεγγίνα ακόμη και μετά το θάνατός της, στέκεται στο πλάι των άλλων παιδιών και ενηλίκων με αναπηρία… Τα φάρμακά της δόθηκαν ήδη στο κοινωνικό φαρμακείο Ηρακλείου (Κυδωνίας 7 - κάτω από το Πάρκο Θεοτοκοπούλου), σκορπώντας συγκίνηση και ευγνωμοσύνη αφού κάποια απ’ αυτά είναι σε έλλειψη με τους φροντιστές των ατόμων με αναπηρία να καρδιοχτυπούν ως να καταφέρουν να τα βρουν.

Η Ρεγγίνα, η μητέρας της, Αλκινόη, ο Λευτέρης, οι αδερφές της έχοντας αναπτυγμένη πλήρως την κοινωνική συναίσθηση, έκαναν και κάνουν το χρέος τους απέναντι στην κοινωνία. Εσείς; Θα κάνετε το χρέος σας απέναντι στα άτομα με αναπηρία; Θα βοηθήσετε επιτέλους να φτιαχτεί ένας χώρος αναψυχής για παιδιά με ειδικές ανάγκες στο Ηράκλειο; Το αίτημα προς την αρμόδια Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μαζί με μελέτη αναγκαιότητας, έχει κατατεθεί από τις 11 Απριλίου 2022 – τον κατέθεσε ο Αθλητικός Όμιλος Ξιφασκίας «Θησέας».

Ένα χρόνο μετά, καμία απάντηση – ούτε καν απόρριψη - δεν υπάρχει. Γιατί; Όλοι όσοι «γνωρίσαμε» την 10χρονη Ρεγγίνα, όσοι συντασσόμαστε με το όνειρο της Αλκινόης, αλλά και τα περίπου 500 παιδιά με αναπηρία  που ζουν στο Ηράκλειο, περιμένουμε μια απάντηση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News