Κρήτη: Έσκασε το λάστιχο σε εν κινήσει ασθενοφόρο - Μετέφερε διασωληνωμένο νεογέννητο (pics)

Κρήτη
Κρήτη: Έσκασε το λάστιχο σε εν κινήσει ασθενοφόρο - Μετέφερε διασωληνωμένο νεογέννητο (pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με κίνδυνο την ζωή τους στους δρόμους τα πληρώματα του ΕΚΑΒ

Λάστιχο σε ασθενοφόρο που μετέφερε διασωληνωμένο νεογέννητο και γιατρούς από τον Άγιο Νικόλαο στο Ηράκλειο. Η ικανότητά του οδηγού του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης, 25 Απριλίου που κατάφερε να ακινητοποιήσει το όχημα στην άκρη του δρόμου προς Ηράκλειο στην περιοχή Τάρμαρος, δεν έβαλε σε επιπλέον περιπέτειες τόσο το μωρό όσο και τους γιατρούς - πλήρωμα του οχήματος.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο fonien.gr, ο οδηγός κατάλαβε ότι το τιμόνι «έτρεμε» ενώ κινούνταν με αυξημένη ταχύτητα λόγω του έκτακτου συμβάντος και σε λίγα δευτερόλεπτα η κατάσταση έδειχνε ότι ήταν σοβαρή. Η γόμα από το λάστιχο είχε στην κυριολεξία ξεκολλήσει κάτι που δεν συμβαίνει πρώτη φορά όπως σχολίασαν συνδικαλιστές.

Οι οδηγοί πολλές φορές έχουν κάνει λόγο για λάστιχα της κακιάς ώρας που δεν αντέχουν στον χρόνο αν και πληρούν τις προϋποθέσεις στην προμήθεια τους.

Αμέσως μετά το συμβάν επί τόπου και όχημα της αστυνομίας για την ρύθμιση της κυκλοφορίας την στιγμή που η θερμοκοιτίδα και οι γιατροί μπήκαν σε άλλο ασθενοφόρο που είχε ήδη φτάσει ώστε να μεταφερθεί το περιστατικό σε νοσοκομείο του Ηρακλείου

Είναι γνωστά τα προβλήματα σε αρκετά οχήματα του στόλου του ΕΚΑΒ τα οποία χρίζουν καλύτερων αναλώσιμων και ανταλλακτικών από την στιγμή που κινούνται διαρκώς με γρήγορες ταχύτητες σε όλες τις καιρικές συνθήκες “γράφοντας” χιλιάδες χιλιομέτρων.

(Κεντρική φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News