Μασταμπάς: Πλημμύρισε ο δρόμος από σπασμένο αγωγό της ΔΕΥΑΗ - Καταγγελία κατοίκων στο neakriti.gr

Κρήτη
Μασταμπάς: Πλημμύρισε ο δρόμος από σπασμένο αγωγό της ΔΕΥΑΗ - Καταγγελία κατοίκων στο neakriti.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενας αγωγός υδροδότησης έχει σπάσει με αποτέλεσμα ο δρόμος στην οδό Ιερολοχιτών να είναι καθημερινά γεμάτος νερά, σε μια περίοδο μάλιστα που η λειψυδρία απειλεί τόσο την Κρήτη, όσο και την υπόλοιπη Ελλάδα, με φόντο το καλοκαίρι

Έντονη αναστάτωση επικρατεί στην περιοχή του Μασταμπά, στο Ηράκλειο, λόγω προβλημάτων σε αγωγό υδροδότησης.

Κάτοικος της περιοχής, επικοινώνησε με το neakriti.gr και εξήγησε το πρόβλημα που βιώνουν καθημερινά οι κάτοικοι τις 5-6 τελευταίες ημέρες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ένας αγωγός υδροδότησης έχει σπάσει με αποτέλεσμα ο δρόμος στην οδό Ιερολοχιτών να είναι καθημερινά γεμάτος νερά, σε μια περίοδο μάλιστα που η λειψυδρία απειλεί τόσο την Κρήτη, όσο και την υπόλοιπη Ελλάδα, με φόντο το καλοκαίρι.

Μάλιστα, οι κάτοικοι φέρονται να προσπάθησαν επανειλημμένα τις τελευταίες ημέρες να επικοινωνήσουν με την ΔΕΥΑΗ για να εκφράσουν το πρόβλημά τους, χωρίς ωστόσο να απαντήσει κανείς στις κλήσεις τους!

Το neakriti.gr επικοινώνησε με τον Πρόεδρο ΔΕΥΑΗ, Γιώργο Βουρεξάκη ο οποίος ανέφερε πως δεν είναι ενήμερος για το συμβάν, ωστόσο θα ειδοποιήσει τις αρμόδιες αρχές προκειμένου να επιλυθεί το ζήτημα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News