Ηράκλειο: Υπεγράφη η σύμβαση για το τμήμα «Χερσόνησος - Νεάπολη» παρουσία του Κ. Μητσοτάκη

Κρήτη
Ηράκλειο: Υπεγράφη η σύμβαση για το τμήμα «Χερσόνησος - Νεάπολη» παρουσία του Κ. Μητσοτάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πέρασε το «κατώφλι» του ΠΣΚΗ λίγο μετά τις 13:00

Υπεγράφη η σύμβαση για την κατασκευή του ενδιάμεσου τμήματος “Χερσόνησος-Νεάπολη” του νέου ΒΟΑΚ, στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου, παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη και του υφυπουργού Υποδομών Γιώργου Καραγιάννη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πέρασε το «κατώφλι» του ΠΣΚΗ λίγο μετά τις 13:00 , μετά την επίσκεψή του στο Ρέθυμνο το πρωί του Σαββάτου, στο πλαίσιο της περιοδείας του. 

Ξανά στο Ηράκλειο ο Κυριάκος Μητσοτάκης λίγες μέρες πριν τις εκλογές

Συγκέντρωση στο Ηράκλειο θα πραγματοποιήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, την Δευτέρα πριν τις εκλογές της 21ης Μαίου. Την είδηση αυτή, γνωστοποίησε ο κ. Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Ρέθυμνο, όπου πραγματοποίησε ομιλία, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Κρήτη. Ο κ. Μητσοτάκης, δείχνει ιδαίτερη προσοχή στο νησί μας, λόγω και της καταγωγής του.

«Σας περιμένουμε στην τελευταία συγκέντρωση στο Ηράκλειο την τελευταία Δευτέρα πριν τις εκλογές» δήλωσε χαρακτηριστικά, απευθυνόμενος στους πολίτες του Ρεθύμνου. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην Αργυρούπολη, ο κ. Μητσοτάκης εξαπέλυσε «πυρά» στην αντιπολίτευση και τον κ. Τσίπρα, λέγοντας ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε χθες ένα γκρίζο σποτ για έναρξη προεκλογικής περιόδου. Στρώνει χαλί ο κ. Τσίπρας για την εκλογική του ήττα. Εμείς δεν έχουμε διάθεση να τον ακολουθήσουμε. Εμείς θα θυμίζουμε την γκρίζα εποχή της διακυβέρνησης του».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, ο κ. Μητσοτάκης έφτασε περίπου στις 10:30 στην περιοχή της Αργυρούπολης για να επισκεφθεί στην πρότυπη Μονάδα Επεξεργασίας Χαρουπιού, ενώ στην συνέχεια μετέβη στο καφενείο του χωριού όπου είχε επαφές με τους κατοίκους. Έπειτα επισκέφθηκε την πόλη του Ρεθύμνου, όπου συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου. «Η κάλπη της 21ης Μαίου θα δείξει ποιος θα κυβερνήσει την χώρα και αυτή θα είναι η Νέα Δημοκρατία». Αυτό δήλωσε, μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης, από το Ρέθυμνο.

Αρχικά, ανέφερε ότι «πήρε μεγάλη δύναμη από την χθεσινή συγκέντρωση στα Χανιά», ενώ ακολούθησε ένας απολογισμός των δυσκολιών που πέρασε η κυβέρνηση, ενώ αναφέρθηκε στην τήρηση των προεκλογικών δεσμεύσεων.

Ιδιαίτερη μνεία έκανε, στα τροχαία δυστυχήματα στην Κρήτη, καθώς δήλωσε χαρακτηριστικά «Ματώνει η καρδιά μου όταν χάνονται νέοι άνθρωποι στους δρόμους της Κρήτης. Τώρα όμως ο ΒΟΑΚ είναι σε εξέλιξη» ενώ αναφέρθηκε έπειτα και σε έργα οδικής ασφάλειας στο νησί.

Όσων αφορά το κομμάτι του τουρισμού, τόνισε ότι «το 2023 θα αποτελέσει χρονιά- σταθμός», ενώ μίλησε και για την σύνδεσή του με τον πρωτογενή τομέα».

Παράλληλα, ο κ. Μητσοτάκης εξαπέλυσε «πυρά» στην αντιπολίτευση και τον κ. Τσίπρα, λέγοντας ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε χθες ένα γκρίζο σποτ για έναρξη προεκλογικής περιόδου. Στρώνει χαλί ο κ. Τσίπρας για την εκλογική του ήττα. Εμείς δεν έχουμε διάθεση να τον ακολουθήσουμε. Εμείς θα θυμίζουμε την γκρίζα εποχή της διακυβέρνησης του».

Υπενθυμίζεται, ότι χθες Σάββατο 22 Απριλίου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πραγματοποίησε ομιλία στα Χανιά, από τον Φάρο του Ενετικό λιμανιού. «Δεν επέλεξα τυχαία να βρίσκομαι στην Κρήτη αυτή την ημέρα. Είναι μία ημέρα σημαντική για εμάς», ανέφερε στην αρχή της ομιλίας του ο πρωθυπουργός.

Ειδικότερα, όπως τόνισε «ολοκληρώνοντας την πρώτη μας τετραετία όπως είχα δεσμευτεί. Από σήμερα θυροκολλείται στη Βουλή το προεδρικό διάταγμα διάλυσης της και ξεκινά επίσημα η προεκλογική μας διαδρομή».

«Νιώθω σήμερα ανάμεσα μας τον Κωνσταντίνο και τη Μαρίκα Μητσοτάκη», τόνισε, ενώ παράλληλα πρόσθεσε: «Καμία κυβέρνηση δεν αντιμετώπισε τόσα εμπόδια και τόσες αντίξοες συνθήκες, κι όμως τις ξεπεράσαμε όλες και τις μετατρέψαμε σε επιτυχίες».

«Οι Χανιώτες και οι Χανιώτισσες στέλνουν μήνυμα νίκης και στις 21 Μαΐου μπλε θα είναι όχι μόνο η Κρήτη, αλλά ολόκληρη η Ελλάδα», είπε. «Όχι δεύτερη φορά στη συμφορά», ενώ την ίδια ώρα πρόσθεσε «θα μας εμπιστευτεί και πάλι η ελληνική κοινωνία γιατί τηρήσαμε τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις».

«Η Ελλάδα του 2023 δε θυμίζει σε τίποτα την Ελλάδα του 2015», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάνοντας ένα σύντομο απολογισμό του κυβερνητικού έργου. Την ίδια ώρα τόνισε μεταξύ άλλων «είμαι εδώ όχι για υποσχέσεις, αλλά για έργα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News