Κρήτη

Σωκράτης Βαρδάκης: «Κύριε Μητσοτάκη, ο Πολιτισμός μας δεν  πωλείται»

«Οι εργαζόμενοι έστειλαν σήμερα από τη Μεσαρά ένα ηχηρό μήνυμα στον κ. Μητσοτάκη και την κα Μενδώνη: Ο Πολιτισμός δεν πωλείται», αναφέρει σε δήλωσή του ο βουλευτής Ηρακλείου Σωκράτης Βαρδάκης

Στην κινητοποίηση που πραγματοποίησαν ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων, ο Ενιαίος Σύλλογος Υπαλλήλων ΥΠΠΟΑ Αττικής, Στερεάς και Νήσων, η Πανελλήνια Ένωση Συντηρητών Αρχαιοτήτων και η Παγκρήτια Ένωση Πτυχιούχων Αρχαιοφυλάκων (Π.Ε.Πτ.Α.) με αφορμή τα εγκαίνια του Μουσείου της Μεσαράς, παρευρέθηκε ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Σωκράτης Βαρδάκης, δηλώνοντας:

«Οι εργαζόμενοι έστειλαν σήμερα από τη Μεσαρά ένα ηχηρό μήνυμα στον κ. Μητσοτάκη και την κα Μενδώνη: Ο Πολιτισμός δεν πωλείται.

Παλεύουμε για δημόσια μουσεία ανοιχτά σε όλους και όχι Μουσεία – κυβερνητικά υποχείρια, παραδομένα στην εμπορευματοποίηση και την οικονομική ελίτ της χώρας.

Η απερχόμενη κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη νομοθέτησε το ξεπούλημα της ιστορίας και του πολιτισμού της χώρας και αυτό θα είναι και το κύκνειο άσμα της».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια