Στην Κρήτη σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Ομιλία στα Χανιά το απόγευμα

Κρήτη
Στην Κρήτη σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Ομιλία στα Χανιά το απόγευμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Περιοδεύοντας σήμερα στα Χανιά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει στις 7 το απόγευμα ανοιχτή ομιλία στην πλατεία Γ. Κατεχάκη στο ενετικό λιμάνι, ενόψει της οποίας βρίσκεται επί ποδός όλος ο τοπικός “γαλάζιος” μηχανισμός

Στην Κρήτη αναμένεται να βρεθεί σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, και συγκεκριμένα στα Χανιά, όπου σύμφωνα με πληροφορίες πέρα από την ομιλία αναμένεται να έχουμε και μια ανακοίνωση-έκπληξη για το στρατόπεδο Μαρκοπούλου.

Περιοδεύοντας σήμερα στα Χανιά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει στις 7 το απόγευμα ανοιχτή ομιλία στην πλατεία Γ. Κατεχάκη στο ενετικό λιμάνι, ενόψει της οποίας βρίσκεται επί ποδός όλος ο τοπικός “γαλάζιος” μηχανισμός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν την ομιλία του, ο πρωθυπουργός αναμένεται να βρεθεί στο πρώην στρατόπεδο Μαρκοπούλου, όπου και θα ανακοινώσει πως ο Δήμος Χανίων δε θα ενοικιάσει αλλά θα αποκτήσει μέσω εξαγοράς τον χώρο έναντι αντιτίμου, που θα πλησιάσει στα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Η συμφωνία φέρεται να έχει “κλειδώσει” μεταξύ Δήμου Χανίων και Ταμείου Εθνικής Άμυνας, μετά από παρέμβαση και του ίδιου του πρωθυπουργού.

Υπογραφές του ΒΟΑΚ

Αύριο Κυριακή, ο πρωθυπουργός θα βρεθεί στο Ηράκλειο για τις πανηγυρικές υπογραφές της σύμβασης για την κατασκευή του ενδιάμεσου τμήματος “Χερσόνησος-Νεάπολη” του νέου ΒΟΑΚ. Η υπογραφή της σύμβασης θα γίνει στις 12:30 το μεσημέρι στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου, παρουσία του υφυπουργού Υποδομών Γιώργου Καραγιάννη.

Πριν την υπογραφή της σύμβασης για τον ΒΟΑΚ στο Ηράκλειο, θα προηγηθεί επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Ρέθυμνο.

Στις 10:30 το πρωί θα βρεθεί στην Αργυρούπολη και αναμένεται να επισκεφτεί την πρότυπη μονάδα χαρουπιού που λειτουργεί στην περιοχή. Ακολούθως, θα βρεθεί στην πόλη του Ρεθύμνου, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, θα επισκεφτεί τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News