Χανιά: Η Σέβη Αμανατίδου Βολουδάκη και η απόφασή της να πολιτευθεί (βίντεο)

Κρήτη
Χανιά: Η Σέβη Αμανατίδου Βολουδάκη και η απόφασή της να πολιτευθεί (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μιλώντας στην ΚΡΗΤΗ ΤV η υποψήφια βουλευτής , αναφέρθηκε πολλές φορές στον Μανούσο Βολουδάκη και στην αγάπη του για τα Χανιά

Για την απόφαση της να πολιτευτεί στον τόπο του συζύγου της ,επί σειρά ετών βουλευτή Χανίων, Μανούσου Βολουδάκη που έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Φεβρουάριο, μίλησε στην ΚΡΗΤΗ ΤV η Σέβη Αμανατίδου Βολουδάκη. Δικηγόρος Αθηνών και μητέρα τριών παιδιών , ανταποκρίθηκε στην πρόταση του Πρωθυπουργού να κατέλθει ως υποψήφια στα Χανιά, κάτι που όπως τόνισε, ήταν για την ίδια και τα παιδιά της το πρώτο φωτεινό σημάδι μετά την βαριά απώλεια που βίωσαν.

Έναν αγώνα πάνω στις αξίες που πρέσβευε ο Μανούσος Βολουδάκης για την προοπτική και την ανάπτυξη των Χανίων, δίνει η σύζυγος του αείμνηστου βουλευτή ,δικηγόρος Σέβη Αμανατίδου που μετά από πρόταση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, κατέρχεται ως υποψήφια βουλευτής στα Χανιά. Από το πολιτικό γραφείο μέσα στο οποίο έζησε τις εκλογές αναμετρήσεις του συζύγου της, σήμερα μιλά για την απόφαση της να πολιτευτεί.

«Τα παιδιά ειδικά ήθελαν να το κάνω. Γιατί ξέρετε τα παιδιά θέλουν να βλέπουν στο γονιό που τους έχει μείνει έναν άνθρωπο δυνατό για να αντλούν κι αυτά δύναμη. Οπότε δεν είχα περιθώριο και επίσης είμαι σίγουρη ότι είναι κάτι που θα ήθελε και ο ίδιος» δήλωσε η ίδια.

Με όπλο την αισιοδοξία του συζύγου της με τον οποίο πορεύτηκαν μαζί επί είκοσι χρόνια και περνώντας στα τρία ανήλικα παιδιά της και σε κάθε άνθρωπο που δοκιμάζεται το μήνυμα πως η ζωή συνεχίζεται, η Σέβη Αμανατίδου Βολουδάκη συμμετέχει ενεργά στην προεκλογική εκστρατεία της Νέας Δημοκρατίας. « Ένας γονιός δεν έχει επιλογή. Δεν είναι θέμα επιλογής να κρυφτείς στη θλίψη και στον πόνο και να μην αγωνιστείς. Αυτό είναι η εύκολη οδός. Ο εύκολος δρόμος. Να πεις ότι εγώ τώρα είμαι πολύ στεναχωρημένος και ανήμπορος να ασχοληθώ με οτιδήποτε άλλο. Πρέπει να δώσεις το παράδειγμα στα παιδιά και σε όποιον περνά κάτι ίδιο ή παρόμοιο» ανέφερε η Υποψήφια βουλευτής Χανίων ΝΔ.

Μιλώντας στην ΚΡΗΤΗ ΤV η υποψήφια βουλευτής , αναφέρθηκε πολλές φορές στον Μανούσο Βολουδάκη και στην αγάπη του για τα Χανιά. Με φόντο τις κάλπες της 21ης Μαΐου μίλησε για την ανάγκη κάθε πολίτη να υπάρξει πρόοδος στην ελληνική κοινωνία που τα τελευταία χρόνια έχει δεχτεί αλλεπάλληλα πλήγματα. «Ο κόσμος έχει επηρεαστεί πάρα πολύ απ όλα αυτά και θέλει λύσεις άμεσα .Δε θέλει πια να ακούει μεγάλα λόγια .Θέλει να δει την αλλαγή στην καθημερινότητα του» τονίζει.

Η υποψήφια βουλευτής Χανίων Σέβη Αμανατίδου Βολουδάκη τόνισε πως πρώτη προτεραιότητα πρέπει να είναι η ολοκλήρωση του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης ενώ χαρακτήρισε κρίσιμη την στήριξη της αγροτικής παραγωγής. «Να ενισχυθούν με προγράμματα νέοι αγρότες, βιολογικές καλλιέργειες , καλλιέργειες οι οποίες γίνονται. Έχουμε το ελαιόλαδο και δεν υπάρχει η τυποποίηση και η πιστοποίηση που πρέπει ώστε να αναγνωρίζεται ως αυτό που είναι» επισήμανε. Για τον υπερτουρισμό η κ. Αμανατίδου Βολουδάκη προτείνει μέτρα για την βιώσιμη ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος ενώ θεωρεί επιτακτική την εξασφάλιση λύσης για οξύ στεγαστικό πρόβλημα στο νομό λόγο κυριαρχίας της βραχυχρόνιας μίσθωσης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News