Αγέλη σκύλων κατασπάραξε 40 γαλοπούλες στην Ιεράπετρα - Λιποθύμησε ο ιδιοκτήτες όταν αντίκρυσε το φρικτό θέαμα

Κρήτη
Αγέλη σκύλων κατασπάραξε 40 γαλοπούλες στην Ιεράπετρα - Λιποθύμησε ο ιδιοκτήτες όταν αντίκρυσε το φρικτό θέαμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο νοσοκομείο κατέληξε ο ιδιοκτήτης των 40 περίπου πουλερικών, όταν τα αντίκρυσε κατασπαραγμένα από αγέλη σκύλων

Παραλίγο να πάθει συγκοπή ένας αγρότης κάτοικος Ιεράπετρας, όταν το πρωί της Παρασκευής, πηγαίνοντας στο αγρόκτημά του, όπου εκτρέφει τα οικόσιτα πουλερικά του, βρήκε πνιγμένες και κατακρεουργημένες από αγέλη αδέσποτων σκύλων, 40 περίπου γαλοπούλες, παρότι είχε ασφαλίσει με κάθε πρόσφορο τρόπο το χώρο του, όπου είχε δεχτεί ανάλογες επιθέσεις άλλες τρεις φορές.

Στο φρικιαστικό θέαμα που αντίκρυσε ο άτυχος αγρότης δεν άντεξε… έπαθε σοκ, και έπεσε λιπόθυμος στο έδαφος, όπου τον βρήκε ο γιός του και κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας, όπου παραμένει προληπτικά για εξετάσεις και παρακολούθηση.

Στο χώρο του αγροκτήματος όπου έγινε η επίθεση από την αγέλη των αδέσποτων σκύλων κλήθηκε η Δημοτική Αστυνομία, ενώ ερευνάται από το καταγραφικό κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, μήπως αναγνωριστούν τα σκυλιά και οδηγηθούν οι Αρχές στην ταυτότητα των ιδιοκτητών τους που τα έχουν εγκαταλείψει στην περιοχή Βαθύ Ρυάκι δυτικά της Ιεράπετρας.

Αυτό το περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε δεκάδες παρόμοια που δεν έχουν ποτέ καταγγελθεί στις Αρχές, γιατί απλά ποτέ οι Αρχές δεν φτάνουν στην απόδοση ευθυνών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News