Εξιχνιάστηκαν υποθέσεις κλοπών στο Ηράκλειο - Μέσα σε 15 ημέρες είχε εισβάλει σε 4 καταστήματα

Κρήτη
Εξιχνιάστηκαν υποθέσεις κλοπών στο Ηράκλειο - Μέσα σε 15 ημέρες είχε εισβάλει σε 4 καταστήματα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 33χρονου ημεδαπού άνδρα

Εξιχνιάστηκαν 4 υποθέσεις κλοπών που διαπράχθηκαν σε επιχειρήσεις στο Ηράκλειο, ένας 33χρονος άνδρας είχε καταφέρει να αφαιρέσει χρήματα συνολικού ποσού 500 ευρώ.

Οι κλοπές διαπράχθηκαν σε περιοχές του Ηρακλείου, από τις 30 Μαρτίου 2023 έως τις 15 Απριλίου 2023 και για τις υποθέσεις αυτές σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 33χρονου ημεδαπού κατηγορούμενος για κλοπές.

Πρόκειται για έναν άνδρα γνώριμο των αρχών για παρόμοιες υποθέσεις.

Ο εν λόγω άνδρας είχε εισβάλει σε ένα αρτοποιείο, ένα περίπτερο, ένα μίνι μάρκετ και ένα γραφείο εταιρίας, προκαλώντας και υλικές ζημιές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ αναφέρει:

«Εξιχνιάστηκαν, χθες (20.04.2023), από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, τέσσερις (4) υποθέσεις κλοπών οι οποίες διαπράχθηκαν σε επιχειρήσεις στο Ηράκλειο, για τις οποίες σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού κατηγορούμενου για κλοπή.

Ειδικότερα, από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας προέκυψε ότι ο ημεδαπός κατά το χρονικό διάστημα από 30.03.2023 έως την 15.04.2023 αφαίρεσε από τέσσερις επιχειρήσεις συνολικά το χρηματικό ποσό των 560 ευρώ, προκαλώντας παράλληλα φθορές.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News