Ηράκλειο: Αναβάλλεται η σημαντική εκδήλωση για τα θέματα της υγείας στην Κρήτη

Κρήτη
Ηράκλειο: Αναβάλλεται η σημαντική εκδήλωση για τα θέματα της υγείας στην Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η προγραμματισμένη εκδήλωση για την Υγεία που θα γινόταν στις 4 Μαΐου αναβάλλεται

Αναβάλλεται η προγραμματισμένη εκδήλωση για την υγεία που θα γινόταν στο ξενοδοχείο «Αστόρια», με πρωτοβουλία του Κωνσταντίνου Κεφαλογιάννη για άλλη ημερομηνία.

Ειδικότερα, η εκδήλωση ήταν προγραμματισμένη την Πέμπτη 4 Μαΐου στις 20:00 στο Ξενοδοχείο «Αστόρια» με πρωτοβουλία του Κωνσταντίνου Κεφαλογιάννη οργανώνεται μία πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση για τη Δημόσια Υγεία στην Κρήτη και το Εθνικό Σύστημα Υγείας και με την συμμετοχή των ιατρών συνυποψήφιων του βουλευτών στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ, Γεωργίας Μηλάκη και Γεωργίου Επιτροπάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, χαιρετισμός στην εκδήλωση έχει ζητηθεί και από τον συνυποψήφιο τους γιατρό Γρηγόρη Πασπάτη που λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων (οργανώνει εκδήλωση στο Αρκοχώρι για τα προβλήματα του Δήμου Μινώα Πεδιάδος) αδυνατεί να παρευρεθεί.

Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί να συμμετέχουν και να συνεισφέρουν λόγω της επιστημονικής τους ιδιότητας, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου Αλέξανδρος Πατριανάκος και εκπρόσωποι σημαντικών φορέων υγείας της Κρήτης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News