Κρήτη

Μιχάλης Σταυρουλάκης: Ένας νέος, ανερχόμενος καλλιτέχνης εξομολογείται... (vid)

Η κάμερα της εκπομπής "Καλό Μεσημέρι" της ΚΡΗΤΗ TV τον συνάντησε στο σπίτι του στις Μοίρες, όπου μένει με την οικογένεια που έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια

Κατάγεται από τον Ζαρό, γεννήθηκε όμως και μεγάλωσε στην Αθήνα. Η καρδιά του πάντα χτυπούσε στους ρυθμούς της μουσικής και το λαούτο αποτελεί μια από τις μεγάλες του αγάπες. Ο Μιχάλης Σταυρουλάκης είναι ένας νέος καλλιτέχνης που πλέον κατακτά με σταθερά βήματα τον κόσμο της κρητικής μουσικής. Αν και τα τελευταία χρόνια έχει γίνει ιδιαιτέρως αγαπητός στο ευρύ κοινό, εκείνος δηλώνει ότι για πολύ καιρό έμεινε στο παρασκήνιο, μιας και η μετάβαση από την Αθήνα στην Κρήτη για έναν Κρητικό που θεωρούνταν σε μερικούς Αθηναίος είχε πολλά σκαμπανεβάσματα.

Η κάμερα της εκπομπής "Καλό Μεσημέρι" της ΚΡΗΤΗ TV τον συνάντησε στο σπίτι του στις Μοίρες, όπου μένει με την οικογένεια που έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια. Η άφιξή του στην Κρήτη μόνο τυχαία δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, μιας και ο ίδιος επιθυμούσε να βρίσκεται εκεί όπου χτυπάει ο παλμός της κρητικής μουσικής.

Σε μια εκ βαθέων συνέντευξη, ο Μιχάλης Σταυρουλάκης μίλησε για την αρχή της μουσικής του διαδρομής, τη μετάβαση από την Αθήνα στην Κρήτη και φυσικά για τις δύο γυναίκες της ζωής του, τη σύζυγό του τη Ραφαηλία, η οποία τον στηρίζει σε κάθε του βήμα και για τη μικρή Αγάπη, η οποία ομολογουμένως του έχει κλέψει την καρδιά και το μυαλό.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στο παρακάτω βίντεο:  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια