Τροχαίο στα Χανιά: Οδηγός φορτηγού κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας - Με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις δικυκλιστής

Κρήτη
Τροχαίο στα Χανιά: Οδηγός φορτηγού κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας - Με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις δικυκλιστής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο άνδρες είχαν προσωπικές διαφορές μεταξύ τους - ενώπιον εισαγγελέα σήμερα ο 46χρονος οδηγός του φορτηγού

Ένα σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 19 Απριλίου, στα Χανιά όταν ένας οδηγός φορτηγού χτύπησε εξ επί τούτου, όπως φάνηκε, ένα προπορευόμενο μηχανάκι στο οποίο επέβαινε ένας 53χρονος ντελιβεράς με καταγωγή από την Αλβανία.

Ο 46χρονος οδηγός του φορτηγού κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες φαίνεται να είχαν προσωπικές διαφορές μεταξύ τους.

Περαστικοί που ήταν μπροστά στο τροχαίο κάλεσαν άμεσα την αστυνομία η οποία εντόπισε και συνέλαβε τον δράστη περίπου 2 χιλιόμετρα μακριά από το σημείο που έλαβε χώρα το περιστατικό.

Άμεσα ο 53χρονος μετεφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Ο 46χρονος αναμένεται σήμερα Πέμπτη 20 Απριλίου, να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

«Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, χθες το απόγευμα (19.04.2023) από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Χανίων, ημεδαπός κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος αλλοδαπού.

Ειδικότερα, χθες (19.04.2023) το απόγευμα σε περιοχή του Δήμου Χανίων, ανωτέρω ημεδαπός-δράστης οδηγώντας Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, συγκρούστηκε με πρόθεση με δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ο αλλοδαπός, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει και στη συνέχεια τον εγκατέλειψε.

Από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας άμεσα εντοπίστηκε και συνελήφθη ο ημεδαπός.

Ο παθών μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων όπου νοσηλεύεται.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News