Καιρός: Νεφώσεις και τοπικές βροχές αύριο στην Κρήτη - Πού θα εκδηλωθούν

Κρήτη
Καιρός: Νεφώσεις και τοπικές βροχές αύριο στην Κρήτη - Πού θα εκδηλωθούν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες προβλέπονται αύριο Τετάρτη, 19 Απριλίου στην Κρήτη - Τις απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές

Αύριο Τετάρτη, 19 Απριλίου, προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 και στα νότια 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στο Ηράκλειο

Άστατος καιρός. Το πρωί ηλιοφάνεια και από το μεσημέρι θα συννεφιάσει και αναμένεται να βρέξει. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στον Άγιο Νικόλαο

Βροχερός ο καιρός από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί έως 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στα Χανιά

Ηλιοφάνεια σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί έως 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στο Ρέθυμνο

Πυκνές νεφώσεις από αργά το μεσημέρι αναμένεται να φέρουν ασθενή βροχή. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί έως 3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

//--> //-->

Ο καιρός την Τετάρτη στην επικράτεια

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Το βράδυ τα φαινόμενα βαθμιαία θα σταματήσουν.

Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες, κυρίως στα δυτικά και είναι πιθανόν να σχηματιστεί κατά τόπους ομίχλη.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα νότια πελάγη 5 τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει κατά τόπους τους 18 με 20 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία - Θράκη        

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Το βράδυ τα φαινόμενα θα σταματήσουν.

Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 έως 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 08 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά σποραδικές καταιγίδες. Το βράδυ τα φαινόμενα θα σταματήσουν.

Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα νότια 5 τοπικά έως 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 08 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικές βροχές και στη Θεσσαλία και την ανατολική Στερεά σποραδικές καταιγίδες. Το βράδυ τα φαινόμενα θα σταματήσουν.

Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 08 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου - Δωδεκάνησα

Καιρός: Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες μέχρι το απόγευμα. Στα Δωδεκάνησα λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες μετά το μεσημέρι οπότε και θα σημειωθούν τοπικές βροχές.

Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 14 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Εύβοια

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που το μεσημέρι θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Το βράδυ τα φαινόμενα θα σταματήσουν.

Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα σημειωθούν βροχές και κυρίως στα ανατολικά και βόρεια σποραδικές καταιγίδες. Το βράδυ τα φαινόμενα θα σταματήσουν.

Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και μετά το απόγευμα στα νότια 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται το βράδυ.

Άνεμοι: Μεταβλητοί 2 έως 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για την Πέμπτη, 20 Απριλίου

Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα ορεινά.

Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές-βραδινές ώρες, κυρίως στα δυτικά και είναι πιθανόν να σχηματιστούν κατά τόπους ομίχλες.

Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4, στα νότια πελάγη 5 και πρόσκαιρα τοπικά στο νοτιοανατολικό Αιγαίο έως 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει κατά τόπους τους 21 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για την Παρασκευή, 21 Απριλίου

Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά. Στην Κρήτη νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες προς τις μεσημβρινές ώρες στα δυτικά του νησιού.

Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες από πιθανές ομίχλες.

Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία στα νοτιοδυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Στο νοτιοανατολικό Αιγαίο θα πνέουν βορειοδυτικοί πρόσκαιρα τοπικά έως 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά και τα νότια.

Πρόγνωση για το Σάββατο, 22 Απριλίου

Στα ηπειρωτικά λίγες νεφώσεις γρήγορα αυξημένες προς τις μεσημβρινές ώρες με εκδήλωση τοπικών βροχών και μεμονωμένων καταιγίδων κυρίως στα ορεινά. Στο τέλος της ημέρας τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα ανατολικά τμήματα. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις τοπικά στα νότια αυξημένες με τοπικές βροχές στις Κυκλάδες και την Κρήτη.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και στα νοτιοδυτικά τοπικά έως 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Πρόγνωση για την Κυριακή, 23 Απριλίου

Στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες και την Κρήτη τοπικές βροχές και βελτίωση μετά το μεσημέρι.

Στην υπόλοιπη χώρα τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες πρόσκαιρα θα αναπτυχθούν νεφώσεις και στα ηπειρωτικά ορεινά θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα νοτιοδυτικά τοπικά έως 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά.

Προοπτική για την Δευτέρα, 24 Απριλίου

Αρχικά γενικά αίθριος καιρός αλλά βαθμιαία και από τα δυτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στα ηπειρωτικά ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα νοτιοδυτικά τοπικά έως 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News