«Παράδειγμα προς μίμηση» από 74χρονο στην Ιεράπετρα: Βρήκε και παρέδωσε πορτοφόλι με χρήματα και κάρτες!

Κρήτη
«Παράδειγμα προς μίμηση» από 74χρονο στην Ιεράπετρα: Βρήκε και παρέδωσε πορτοφόλι με χρήματα και κάρτες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η αμοιβή μου ήταν η χαρά στα μάτια αυτού του παιδιού όταν ήρθα και παρέλαβε το πορτοφόλι», λέει ο κ. Μανιαδάκης

Ο 74χρονος συνταξιούχος διοικητικός υπάλληλος του Γενικού Νοσοκομείου Ιεράπετρας Γιώργος Μανιαδάκης, βρήκε και παρέδωσε στο Α.Τ. Ιεράπετρας ένα γεμάτο με χαρτονομίσματα και κάρτες πορτοφόλι, το οποίο λίγο αργότερα παραδόθηκε από τους αστυνομικους στο νεαρό κάτοχο του.

Ο Γιώργος Μανιαδακης μιλώντας στο neakriti.gr είπε ότι, "το βρήκα στη μέση του δρόμου στον επαρχιακό Ιεράπετρας - Παχιάς Άμμου πιο πάνω από τις ελαιοδεξαμενές, το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής 14 Απριλίου και ανοίγοντας το, είδα ότι είχε μέσα πολλά λεφτά και πολλές κάρτες.

Χωρίς να σκεφτώ ούτε μια στιγμή να τα κρατήσω, πήγα και τα παρέδωσα στο Αστυνομικό Τμήμα Ιεράπετρας, όπου ο αξιωματικός Υπηρεσίας δεν πίστευε στα μάτια του. Από έναν αριθμό κινητού τηλεφώνου που είχε μέσα στο πορτοφόλι, οι αστυνομικοί βρήκαν τον κάτοχό του, ένα νεαρό παιδί ιδιωτικό υπάλληλο σε εταιρεία κινητής τηλεφωνίας που ήρθε αμέσως και το παρέλαβε. Η χαρά στα μάτια αυτού του παιδιού ήταν η αμοιβή μου και η ηθική μου ικανοποίηση, λίγο πριν την Ανάσταση του Κυρίου", μας είπε ο κ Γιώργος Μανιαδάκης.

Ο νεαρός ιδιωτικός υπάλληλος  Νίκος Γερομαρκάκης που είχε πάρει εκείνη τη μέρα τον μισθό του ευχαρίστησε με το δικό του τρόπο τον 74χρονο.

"Ο κ. Γιώργος Μανιαδάκης έδειξε με την πράξη του, ότι στις μέρες μας υπάρχει ακόμη ανθρωπιά. Έγινε το παράδειγμα προς μίμηση για όλους εμάς τους νέους, που θέλουμε να διατηρήσουμε το ήθος και τις αξίες της πραγματικής αλληλέγγυας κοινωνίας", μας είπε ο νεαρός Νίκος Γερομαρκάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News