Ξανθός στην ΚΡΗΤΗ TV: «Η Ν.Δ. επιθυμεί να κρατήσει δίαυλο επικοινωνίας με την ακροδεξιά» (vid)

Κρήτη
Ξανθός στην ΚΡΗΤΗ TV: «Η Ν.Δ. επιθυμεί να κρατήσει δίαυλο επικοινωνίας με την ακροδεξιά» (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ο χειρισμός που έχει κάνει η κυβέρνηση για να αποτρέψει την παρουσία του Κασιδιάρη στη Βουλή είναι καθαρά ψηφοθηρικής κατεύθυνσης», δήλωσε ο κ. Ξανθός στην ΚΡΗΤΗ TV

Στην ΚΡΗΤΗ TV μίλησε ο τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και πρώην υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός.

Ο κ. Ξανθός κλήθηκε να απαντήσει στο θέμα που έχει ανακύψει με την τροπολογία για το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη και τα όσα είπε ο κ. Γεραπετρίτης από το Ηράκλειο, ενώ ερωτηθείς για τον παραιτηθέντα αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου Χρήστο Τζανερίκο είπε ότι «ο χειρισμός που έχει κάνει η κυβέρνηση για να αποτρέψει την παρουσία του Κασιδιάρη στη Βουλή είναι καθαρά ψηφοθηρικής κατεύθυνσης», συμπληρώνοντας πως αυτό που ενδιαφέρει τη Ν.Δ. «είναι να κρατήσει ένα δίαυλο επικοινωνίας με τον κόσμο της ακροδεξιάς, με τον οποίο έχει επικοινωνία και μια κρυφή ατζέντα, ξενοφοβική και συχνά εθνικιστική».

Ο κ. Ξανθός επισήμανε ότι «το κρίσιμο είναι να μην υπάρχει ευνοϊκό έδαφος για την επιρροή της φασιστικής ακροδεξιάς», τονίζοντας ότι «και η κυβέρνηση έχει ευθύνη που άφηνε επί χρόνια τον κ. Κασιδιάρη να κάνει πολιτικό αγώνα από τις φυλακές».

Σε ό,τι αφορά τον τομέα της Υγείας, μίλησε μεταξύ άλλων για μαζικές παραιτήσεις γιατρών και για την ανάγκη για αναβάθμιση της εργασίας μέσα στον χώρο των νοσοκομείων.

Ολόκληρη η συνέντευξη του Ανδρέα Ξανθού στην ΚΡΗΤΗ TV στο βίντεο που ακολουθεί: 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News