"Φούλαραν" τα ξενοδοχεία στην Κρήτη για το τριήμερο του Πάσχα! - Μέση πληρότητα στο 80%

Κρήτη
"Φούλαραν" τα ξενοδοχεία στην Κρήτη για το τριήμερο του Πάσχα! - Μέση πληρότητα στο 80%

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το 25% των ξενοδοχείων έχουν ανοίξει μέχρι και τη δεδομένη στιγμή, σύμφωνα με τον κ. Χαλκιαδάκη

Μεγάλη κίνηση από επισκέπτες παρουσιάζεται στην Κρήτη εν όψει του Πάσχα με περίπου 300 πτήσεις να καταφθάνουν στο νήσί και περίπου 2500 επιβάτες κάθε μέρα με τα πλοία. Την ίδια στιγμή τα ξενοδοχεία είναι σχεδόν πλήρη. Το 25% των ξενοδοχείων έχουν ανοίξει μέχρι και τη δεδομένη στιγμή, σύμφωνα με τον κ. Χαλκιαδάκη πρόεδρο των ξενοδόχων, ενώ μετά τις 10 Μαΐου θα ανοίξει το σύνολο των ξενοδοχείων του Ηρακλείου. Πάρα πολύ καλά πηγαίνουν και οι πληρότητες, οι οποίες αγγίζουν πάνω από το 70-80%.

«Αυτή τη στιγμή, έχει ανοίξει το 25% των ξενοδοχείων στον νομό Ηρακλείου και οι πληρότητες των ξενοδοχείων αυτών κινούνται ανοδικά και πιο συγκεκριμένα πάνω από το 70-80%. Τα περισσότερα ξενοδοχεία θα ανοίξουν 20-30 Απριλίου, ενώ στις 10 Μαΐου θα ανοίξει το σύνολο των ξενοδοχείων. Όλα προμηνύουν μια πάρα πολύ καλή τουριστική χρονιά», υπογράμμισε ο κ. Χαλκιαδάκης.

Ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κρήτης, Κώστας Κουρκουνάκης, σχολίασε πως μετά τις 20 Απριλίου θα “φορτσάρουν” οι τουριστικοί πράκτορες, ενώ χώρες όπως η Πολωνία και η Γαλλία θα μπουν δυναμικά στο νησί μας μετά τις 20 Απριλίου.

«Τώρα ξεκινάει η τουριστική περίοδος. Μετά το Πάσχα θα υπάρξει και ο λεγόμενος εσωτερικός τουρισμός. Από τις 20 Απριλίου θα “φορτσάρουν” οι τουριστικοί πράκτορες, που θα φέρνουν σταθερή ροή πελατών-τουριστών από το εξωτερικό. Έχουμε επισκέπτες από Γερμανία, Αγγλία, Ολλανδία και Ελβετία, ενώ αναμένεται στις 20 Απριλίου να ξεκινήσει η Γαλλία και στις 26 Απριλίου θα ξεκινήσει και η Πολωνία. Υπάρχει ζωηρό ενδιαφέρον», είπε ο κ. Κουρκουνάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News