Στη ΜΕΘ ο 63χρονος που κάηκε μέσα στο σαλόνι του στα Χανιά

Κρήτη
Στη ΜΕΘ ο 63χρονος που κάηκε μέσα στο σαλόνι του στα Χανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο άτυχος άνδρας βρισκόταν στο σπίτι του στη συνοικία της Νέας Χώρας, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες, εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο σαλόνι

Διασωληνωμένος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων ένας 63χρονος ο οποίος υπέστη σοβαρά εγκαύματα από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο σαλόνι του σπιτιού του δύο ώρες μετά τα μεσάνυχτα της Μεγάλης Τρίτης. Η κατάσταση του χαρακτηρίζεται σοβαρή ενώ ως αργά χθες, οι γιατροί της Μ.Ε.Θ. εξέταζαν το ενδεχόμενο διακομιδής του, σε εξειδικευμένη μονάδα εγκαυμάτων στην Αθήνα.

Ο άτυχος άνδρας βρισκόταν στο σπίτι του στη συνοικία της Νέας Χώρας, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες, εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο σαλόνι. Γείτονες που αντιλήφθηκαν τη φωτιά, παρά το προχωρημένο της ώρας, έσπευσαν στο σπίτι του 63χρονου και με δικά τους μέσα κατάφεραν να τη σβήσουν πριν αυτή εξαπλωθεί στο υπόλοιπο σπίτι. Όταν ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία και έσπευσε δύναμη στο σημείο, δεν χρειάστηκε να παρέμβει. Η πυρκαγιά είχε σβήσει.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον εγκαυματία και τον μετέφερε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου Χανίων. Άμεσα εισήχθη στη ΜΕΘ καθώς η κατάσταση του ήταν κρίσιμη και έπρεπε να διασωληνωθεί.

Από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας διερευνώνται τα αίτια του προκάλεσαν την πυρκαγιά.

Φωτογραφία αρχείου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News