Ηράκλειο: Το ασυνόδευτο δέμα είχε χασίς - Κακουργηματική δίωξη σε βάρος 42χρονου

Κρήτη
Ηράκλειο: Το ασυνόδευτο δέμα είχε χασίς - Κακουργηματική δίωξη σε βάρος 42χρονου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόκειται για έναν αλλοδαπό ο οποίος παρέλαβε από το πλοίο της γραμμής ασυνόδευτο δέμα, το οποίο - όπως διαπιστώθηκε - περιείχε ποσότητα κάνναβης άνω των 60 γραμμαρίων

Για κακούργημα διώκεται ένας 42χρονος άνδρας που συνελήφθη στο λιμάνι του Ηρακλείου καθώς έγινε «τσακωτός» με ποσότητα χασίς.

Πρόκειται για έναν αλλοδαπό ο οποίος παρέλαβε από το πλοίο της γραμμής ασυνόδευτο δέμα, το οποίο - όπως διαπιστώθηκε - περιείχε ποσότητα κάνναβης άνω των 60 γραμμαρίων.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, ο συλληφθείς γεωργιανής εθνικότητας φέρεται να υποστήριξε ότι παρέλαβε το δέμα από το πλοίο για λογαριασμό γνωστού του του που - σύμφωνα με τον ίδιο - του είπε ότι πρόκειται για τρόφιμα. 

Ο 42χρονος, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξε ότι δεν γνώριζε το παραμικρό για ναρκωτικά, οδηγήθηκε σήμερα Μ. Δευτέρα στα δικαστήρια κι εμφανίστηκε ενώπιον του εισαγγελέα ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

Κατόπιν, παραπέμφθηκε στην ανακρίτρια Ηρακλείου να απολογηθεί. Έλαβε, ωστόσο, προθεσμία για αύριο Μ. Τρίτη, στις 11 το πρωί.

Μέχρι τότε θα παραμείνει κρατούμενος. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News