Ενθαρρυντικά μηνύματα για τον τουρισμό στην Κρήτη - Μαζικές αφίξεις στο «Νίκος Καζαντζάκης» (vid)

Κρήτη
Ενθαρρυντικά μηνύματα για τον τουρισμό στην Κρήτη - Μαζικές αφίξεις στο «Νίκος Καζαντζάκης» (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα μεγάλο μέρος των ξενοδοχειακών μονάδων έχει ήδη ανοίξει για να υποδεχθεί τους επισκέπτες, ωστόσο η μαζική τουριστική κίνηση αναμένεται μετά το Πάσχα και κυρίως από τις αρχές του Μάϊου που υπολογίζεται ότι θα ανοίξει το μεγαλύτερο μέρος των ξενοδοχειακών μονάδων
  • Δεκάδες πτήσεις από Γερμανία, Αγγλία και Ισραήλ
  • Περίπου 10 χιλιάδες αφίξεις Σάββατο και Κυριακή των Βαΐων
  • Με χαμόγελο φτάνουν στην Κρήτη οι τουρίστες
  • Αισιοδοξία και από τους εργαζόμενους στην τουριστική βιομηχανία
  • Αυξάνονται μέρα με τη μέρα οι αφίξεις στο «Νίκος Καζαντζάκης»

Η μία μετά την άλλη έφταναν οι πτήσεις από το εξωτερικό  στο αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» ανήμερα του καθολικού Πάσχα. Στο αεροδρόμιο από νωρίς το πρωί πτήσεις από Γερμανία, Αγγλία και Ισραήλ έφερναν τους επισκέπτες οι οποίοι ήταν βρίσκονται για πρώτη φορά στο νησί μας, είτε έχουν βρεθεί και στο παρελθόν.

Ένα μεγάλο μέρος των ξενοδοχειακών μονάδων έχει ήδη ανοίξει για να υποδεχθεί τους επισκέπτες, ωστόσο η μαζική τουριστική κίνηση αναμένεται μετά το Πάσχα και κυρίως από τις αρχές του Μάϊου που υπολογίζεται ότι θα ανοίξει το μεγαλύτερο μέρος των ξενοδοχειακών μονάδων.

Ικανοποιημένοι από τον καιρό και τις συνθήκες που επικρατούν δήλωσαν οι επισκέπτες που όσο και αν για κάποιους από εμάς φαντάζει πολύ νωρίς για καλοκαιρινές διακοπές, οι ίδιοι δείχνουν να απολαμβάνουν περισσότερο την ηρεμία και τις πιο ανοιξιάτικες θερμοκρασίες.

Οι εργαζόμενοι στον τουρισμό έδειξαν να είναι αισιόδοξοι, επισημαίνοντας ότι οι κρατήσεις είναι σε πολύ καλό επίπεδο, δημιουργώντας προσδοκίες για μια τουριστική σεζόν, στα βήματα της περσινής ή ακόμη και καλύτερη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News