Μαμουλάκης: «Αντιδρούν οι χειριστές μηχανημάτων έργου στις νομοθετικές αλλαγές της κυβέρνησης»

Κρήτη
Μαμουλάκης: «Αντιδρούν οι χειριστές μηχανημάτων έργου στις νομοθετικές αλλαγές της κυβέρνησης»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση Χαρίτση-Μαμουλάκη με την Ομοσπονδία Χειριστών Μηχανημάτων Έργου Ελλάδας

Συνάντηση εργασίας με τη διοίκηση της Ομοσπονδία Χειριστών Μηχανημάτων Έργου Ελλάδας πραγματοποίησαν στη Βουλή ο τομεάρχης και ο αν. τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Χαρίτσης και Χάρης Μαμουλάκης αντίστοιχα, εκπρόσωπος της Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου και ο πρώην γενικός γραμματέας Βιομηχανίας Απόστολος Μακρυκώστας.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Χειριστών Μηχανημάτων Έργου Ελλάδας Νίκος Ηλιόπουλος, ο γραμματέας Οικονομικού Λάμπρος Αντωνόπουλος και ο γραμματέας Δικτύου και Δημοσίων Σχέσεων Βασίλης Δημούδης εξέφρασαν στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ τις αντιρρήσεις τους στις νομοθετικές ρυθμίσεις της κυβέρνησης ΝΔ, καταθέτοντας ταυτόχρονα τις προτάσεις τους, μαζί με τις υπογραφές 6.500 μελών της Ομοσπονδίας απ’ όλη την Ελλάδα.

Οι εκπρόσωποι της αξιωματικής αντιπολίτευσης από την πλευρά τους εξέφρασαν την κατανόηση στις αντιρρήσεις της Ομοσπονδίας, μαζί με τη δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ να επανεξεταστεί ο συγκεκριμένος νόμος και να τεθούν κανόνες και όροι που θα θωρακίζουν και θα προστατεύουν το επάγγελμα, καθώς και τους χειριστές μηχανημάτων έργου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News