Ρέθυμνο: Δωρεά στη μνήμη της 43χρονης εκπαιδευτικού, Ευγενίας Αναστασίου

Κρήτη
Ρέθυμνο: Δωρεά στη μνήμη της 43χρονης εκπαιδευτικού, Ευγενίας Αναστασίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ευγενία Αναστασίου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 43 ετών και υπηρέτησε για πολλά χρόνια στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Ρεθύμνου ως αναπληρώτρια εκπαιδευτικός

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ρεθύμνου στηρίζει την πρωτοβουλία συναδέλφων για δωρεά στη μνήμη της αγαπητής μας νεοδιόριστης συναδέλφου στη Ρόδο, Ευγενίας Αναστασίου, καθηγήτριας Αγγλικών, η οποία υπηρέτησε για πολλά έτη την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Ρεθύμνου ως αναπληρώτρια εκπαιδευτικός.

Παραθέτουμε το κείμενό τους:

«Στη μνήμη της αγαπημένης μας Ευγενίας Αναστασίου, που για χρόνια υπηρέτησε στο Ρέθυμνο ως καθηγήτρια Αγγλικών, γνωστοί και φίλοι της αποφασίσαμε να κάνουμε μια δωρεά. Σεβόμενοι την επιθυμία των οικείων της, η δωρεά αφορά σε φορέα του Ρεθύμνου που τόσο αγάπησε και σχετίζεται με παιδιά.. Έτσι, μετά από επικοινωνία μας με την παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου μας, αποφασίσαμε να καλύψουμε ανάγκες που ήδη έχουν, καθώς καιρό τώρα προσπαθούν να δημιουργήσουν εκεί, χώρο βιβλιοθήκης και παιχνιδιού. Για όποιο συνάδελφο επιθυμεί, έχει ανοιχτεί λογαριασμός στο κατάστημα παιχνιδιών "Γιαννούλης" (αριστερά στο πηγάδι μετά τη Μ. Πόρτα), ώστε να καλυφθούν ανάγκες σε παιδικά τραπεζάκια, καρεκλάκια και παιχνίδια.. Υπάρχει και  δυνατότητα κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό (πληροφορίες τηλ. 2831029226, 6942625328 Γιαννούλης Δημήτρης).

Να είστε όλοι καλά και να γελάτε όπως θα ήθελε κι αυτή..»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News