Ρέθυμνο: Δίωξη για ομαδικό βιασμό της 19χρονης στον γνωστό τράπερ και σε άλλα δύο άτομα (vid)

Κρήτη
Ρέθυμνο: Δίωξη για ομαδικό βιασμό της 19χρονης στον γνωστό τράπερ και σε άλλα δύο άτομα (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στενεύει ο «κλοιός» γύρω από τους δύο που διαφεύγουν της σύλληψης για την ασέλγεια σε βάρος της 19χρονης

Στενεύει ο «κλοιός» γύρω από τους δύο που διαφεύγουν την σύλληψη για την ασέλγεια σε βάρος της 19χρονης. Πιο συγκεκριμένα θέμα ωρών είναι οι δύο άνδρες, οι οποίοι εμπλέκονται στην υπόθεση βιασμού της 19χρονης φοιτήτριας στο Ρέθυμνο, να συλληφθούν και μετά την απόφαση του εισαγγελέα να ασκήσει διώξεις σε βάρος τους.

Ειδικότερα και σύμφωνα με πληροφορίες, πιθανολογείται να θέσουν οι ίδιοι τους αυτούς τους στην διάθεση των αρχών οι δύο, ο τράπερ και ο στενός συνεργάτης του μετά την ποινική δίωξη που άσκησε νωρίτερα ο εισαγγελέας και των δύο που διαφεύγουν της σύλληψης.

Με βάση την καταγγελία της κοπέλας, τόσο τράπερ όσο και ο συλληφθείς φέρονται να προχώρησαν σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της, ενώ εκείνη βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ και άλλων ουσιών σε δωμάτιο ξενοδοχείου της πόλης του Ρεθύμνου, που την είχε οδηγήσει ο 23χρονος φίλος και στενός συνεργάτης του τράπερ.

Η τυχαία γνωριμία στο μπαρ και η φρικιαστική κατάληξη

Σάλο πέρα και από τα σύνορα της Κρήτης έχει προκαλέσει η καταγγελία 19χρονης φοιτήτριας από την Θεσσαλονίκη που σπουδάζει στην πανεπιστημιούπολη Γάλλου και βάσει της οποίας στον βιασμό της φέρεται να εμπλέκεται γνωστός Έλληνας τράπερ που βρέθηκε στο νησί για επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Οι αστυνομικές αρχές του Ρεθύμνου -που για δεύτερο 24ωρο ερευνούν με προσοχή την συγκεκριμένη υπόθεση- κατάφεραν να συλλάβουν χθες το βράδυ στο λιμάνι του Ηρακλείου την ώρα που έμπαινε στο πλοίο της γραμμής για να φύγει από το νησί, έναν 31 ετών Αλβανό που φέρεται να ανήκει στον επαγγελματικό κύκλο του 24χρονου τράπερ.

Ωστόσο, ο ίδιος ο τράπερ και ένας ακόμα στενός του συνεργάτης ηλικίας 24 ετών, αναζητούνται από τις αρχές στο πλαίσιο του αυτοφώρου, καθώς εκτιμάται ότι δεν έχουν φύγει από την Κρήτη, ενώ με την λήξη του αυτοφώρου δεν αποκλείεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος τους.

Σε ότι αφορά στον συλληφθέντα, αυτός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Ρεθύμνου με την κατηγορία της κατάχρησης σε ασέλγεια που είναι κακουργηματικού χαρακτήρα, ενώ ζήτησε και πήρε για να απολογηθεί είναι την ερχόμενη Παρασκευή.

Με βάση την καταγγελία της κοπέλας, τόσο τράπερ όσο και ο συλληφθείς φέρονται να προχώρησαν σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της, ενώ εκείνη βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ και άλλων ουσιών σε δωμάτιο ξενοδοχείου της πόλης του Ρεθύμνου, που την είχε οδηγήσει ο 23χρονος φίλος και στενός συνεργάτης του τράπερ.

Μάλιστα κατά την σύλληψη του ο 31χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε στις αρχές πως ότι έγινε εκείνο το βράδυ στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, έγινε με την συναίνεση του θύματος, ενώ η αίσθηση που έδωσε στους αστυνομικούς είναι ότι μάλλον δεν έχει συνειδητοποιήσει την σοβαρότητα της υπόθεσης, αλλά και τις συνέπειες των πράξεων που του καταλογίζονται.

To «κουβάρι» της νέας αυτής υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν η 19χρονη φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Κρήτης, πέρασε τις πρωινές ώρες της Δευτέρας μαζί με φίλους της το κατώφλι της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνου, προκειμένου να καταγγείλει ότι έπεσε θύμα βιασμού από δύο άνδρες το προηγούμενο βράδυ.

Το κορίτσι -που έχει ήδη λάβει την βοήθεια ψυχολόγου για να μπορέσει να διαχειριστεί αυτό που της συνέβη- φέρεται να κατέθεσε στην αστυνομία ότι το βράδυ της Κυριακής βρέθηκε σε νυκτερινό κατάστημα της πόλης μαζί με την παρέα της, όπου εκεί γνώρισε τους τρεις άνδρες που ήταν στο Ρέθυμνο για επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Στο τέλος της βραδιάς -σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της 19χρονης- εκείνη φέρεται να αποχώρησε με τον 23χρονο ενώ ήδη βρισκόταν σε κατάσταση μέθης και εκείνος φέρεται να την οδήγησε σε δωμάτιο ξενοδοχείου. Φτάνοντας εκεί η νεαρή κοπέλα αντίκρυσε τους δύο άνδρες φίλους του συνοδού της, ενώ φέρεται να υποστήριξε πως στο ίδιο δωμάτιο ήταν και κάποια ακόμα κορίτσια τα οποία δεν γνώριζε.

Ωστόσο, η ίδια μετά από χρήση κάνναβης και ενώ ήταν μεθυσμένη φέρεται να έχασε κάθε δυνατότητα αντίληψης, με συνέπεια δύο από τους τρεις άνδρες να προχωρήσουν σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της, ενώ ο τρίτος άνδρας που φέρεται να ήταν παρόν στο δωμάτιο, δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί ποιος ακριβώς ήταν ο ρόλος του.

Πλέον τα ξημερώματα και ενώ η κοπέλα άρχισε να συνέρχεται ευρισκόμενη στο δωμάτιο της φρίκης, μάζεψε τα κομμάτια της και έφυγε καλώντας στο τηλέφωνο φίλους της για να την παραλάβουν. Τότε οι τρεις άνδρες φέρεται να συνειδητοποίησαν ότι κάτι δεν πάει καλά, με συνέπεια να μαζέψουν τα πράγματα τους και να φύγουν και εκείνοι από το ξενοδοχείο.

Λίγη ώρα αργότερα η κοπέλα βρέθηκε ενώπιων των αστυνομικών αρχών για να καταγγείλει αυτό που της συνέβη, ενώ ο νεαρός Αλβανός το βράδυ της ίδιας ημέρας έπεσε στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News