Παγκρήτια-Συνεταιριστική Κεντρικής Μακεδονίας: Επιταχύνεται η διαδικασία συγχώνευσης

Κρήτη
Παγκρήτια-Συνεταιριστική Κεντρικής Μακεδονίας: Επιταχύνεται η διαδικασία συγχώνευσης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Παγκρήτια Τράπεζα, με την απορρόφηση του δικτύου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Κεντρικής Μακεδονίας, θα ισχυροποιήσει τη θέση της στις δυναμικές αγορές της Βόρειας Ελλάδας

Σε συνέχεια της συμφωνίας απορρόφησης του δικτύου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Κεντρικής Μακεδονίας, ο διευθύνων σύμβουλος της Παγκρήτιας Τράπεζας κ. Αντώνης Βαρθολομαίος, συνοδευόμενος από στελέχη της ανώτερης διοίκησης, πραγματοποίησε χθες και σήμερα επίσκεψη και συσκέψεις με στελέχη της Συνεταιριστικής Τράπεζας Κεντρικής Μακεδονίας, με αφορμή την επίσπευση των διαδικασιών λειτουργικής συγχώνευσης των δύο τραπεζικών ιδρυμάτων, οι οποίες προβλέπεται να έχουν ολοκληρωθεί, νομικά και λειτουργικά, μέχρι τις 30/09/2023.

Κατά τη διάρκεια των συσκέψεων συζητήθηκε ο στρατηγικός σχεδιασμός της επόμενης ημέρας και η επιτάχυνση των διαδικασιών με γνώμονα την αποδοτικότερη και αποτελεσματικότερη παροχή τραπεζικών υπηρεσιών που βασίζεται στη σύγχρονη επιχειρηματική πραγματικότητα και τις χρηματοδοτικές ανάγκες των επιχειρήσεων.

Η Παγκρήτια Τράπεζα, με την απορρόφηση του δικτύου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Κεντρικής Μακεδονίας, θα ισχυροποιήσει τη θέση της στις δυναμικές αγορές της Κατερίνης και των Σερρών. Σε συνδυασμό με το υφιστάμενο δίκτυό της στη Θεσσαλονίκη και την προσθήκη των καταστημάτων της HSBC θα δημιουργήσει το εφαλτήριο της Τράπεζας στην Β. Ελλάδα, με στόχο τη στήριξη των επιχειρηματικών αναπτυξιακών πρωτοβουλιών της περιοχής.

Οι εργασίες εντάσσονται στο γενικότερο πλαίσιο μετασχηματισμού και ανάπτυξης της Τράπεζας, διαμορφώνοντας πλέον ένα δίκτυο καταστημάτων που θα ξεπερνά τα 60 καταστήματα πανελλαδικά στο τέλος του 2023.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News