Ηράκλειο: Προβλήματα λόγω των θυελλωδών ανέμων - Πτήση προσγειώθηκε στα Χανιά

Κρήτη
Ηράκλειο: Προβλήματα λόγω των θυελλωδών ανέμων - Πτήση προσγειώθηκε στα Χανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προβλήματα έχουν προκαλέσει οι θυελλώδεις νοτιάδες που πνέουν τις τελευταίες ώρες στην Κρήτη και στο Ηράκλειο

Συνολικά 3 πτήσεις, μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας (3/4) καθυστέρησαν να προσγειωθούν στο αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης», εξαιτίας των ισχυρών ανέμων που πενέουν στην περιοχή. Μάλιστα, ένα αεροπλάνο δεν κατάφερε να προσγειωθεί και κατευθύνθηκε στο αεροδρόμιο των Χανίων.

Ειδικότερα, πρόκειται για τρεις πτήσεις από Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Μπέρμιγχαμ που επιχειρούσαν το τελευταίο διάστημα να προσγειωθούν στον αεροδιάδρομο, ωστόσο μόνο οι δύο τα κατάφεραν. Μία εκ των τριών πτήσεων οδηγήθηκε στο «Δασκαλογιάννης» στα Χανιά.

14:30 - Σύμφωνα με πληροφορίες του neakritri.gr, αρκετά είναι τα αεροπλάνα τα οποία μέχρι το μεσημέρι της ίδιας ημέρας (14:30) προσπαθούσαν να προσγειωθούν στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου, κάνοντας κύκλους στον αέρα. Πιο συγκεκριμένα η πληροφορία αφορά στην πτήση, Αμστερνταμ - Σαντορίνη - Ηράκλειο

Το κείμενο ανανεώνεται…

Στη Σούδα έδεσε το κρουαζιερόπλοιο «Azura» με 2.635 επιβάτες

Παράλληλα το κρουαζιερόπλοιο «Αzura» με 2.635 επιβάτες κατέπλευσε το πρωί της Δευτέρας στο λιμάνι της Σούδας, και αναμένεται να αναχωρήσει στις 6 το απόγευμα. Όπως αναφέρει με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Χανίων Δημήτρης Βιριράκης, το πλοίο αναμενόταν αύριο Τρίτη στη Σούδα, ωστόσο, λόγω του καιρού, προσέγγισε μία ημέρα νωρίτερα. Οι επιβάτες του πλοίου πραγματοποιούν επίσκεψεις στην παλιά πόλη και σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος των Χανίων.

Οι αφίξεις κρουαζιερόπλοιων στη Σούδα θα συνεχιστούν, καθώς για τον Απρίλιο έχουν προγραμματιστεί 6 αφίξεις κρουαζιερόπλοιων και για τον Μάιο 17.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News