Καστέλι: Πράξη εκδίκησης πίσω από τη φωτιά σε φορτηγό βλέπει η 38χρονη που επιτέθηκε με οξύ στον πρώην σύζυγό της

Κρήτη
Καστέλι: Πράξη εκδίκησης πίσω από τη φωτιά σε φορτηγό βλέπει η 38χρονη που επιτέθηκε με οξύ στον πρώην σύζυγό της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Λυπάμαι πάρα πολύ για ό,τι συνέβη και τιμωρούμαι γι αυτό» δηλώνει η γυναίκα που βρίσκεται προφυλακισμένη για την επίθεση με οξύ στον πρώην σύζυγο της - «Δεν αποκλείεται να έβαλε μόνη της την φωτιά» λέει ο δικηγόρος του θύματος

Η Μαρία Σταυρακάκη, η γυναίκα που βρίσκεται προφυλακισμένη για την επίθεση με οξύ στον πρώην σύζυγο της, μιλάει στο protothema.gr μέσα από τις φυλακές της Νεάπολης και καταγγέλλει εμπρησμό για λόγους αντεκδίκησης.

«Χθες το βράδυ μπήκαν στο εργοτάξιο μας, κόβοντας την περίφραξη και έβαλαν φωτιά σε τετραξονικό όχημα αξίας άνω των 80.000 ευρώ με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς» λέει η Μαρία Σταυρακάκη. Το περιστατικό, σύμφωνα και με την Πυροσβεστική, έγινε στις 00.20 τα μεσάνυχτα μέσα σε εργοτάξιο στο Καστέλι Πεδιάδος, κοντά στο χώρο του νέου αεροδρομίου.

«Δέχομαι απειλές πολύ πριν την επίθεση με το οξύ» προσθέτει η Μαρία Σταυρακάκη, στην επικοινωνία που είχαμε μαζί της πριν από λίγο. Αναφέρεται σε ηχητικά ντοκουμέντα που έχει καταθέσει στις δικαστικές Αρχές στα πλαίσια της μηνυτήριας αφοράς της κατά συγγενή του πρώην συζύγου της, ο οποίος, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, την απειλούσε ότι θα βλάψει μέλη της οικογένειας της.

«Δεχόμουν απειλές πολύ καιρό πριν την επίθεση με το οξύ, προκειμένου να με εκφοβίσουν για να διακόψω οριστικά τις σχέσεις μου με τον πρώην σύζυγο μου. Τώρα αυτές οι απειλές γίνονται πραγματικότητα» προσθέτει. Και συμπληρώνει: «Η οικογένεια μου δεν φταίει σε τίποτα, πόσο μάλλον τα άψυχα αντικείμενα. Λυπάμαι πάρα πολύ για ότι συνέβη και τιμωρούμαι γι αυτό, για τον τρόπο με τον οποίο αμύνθηκα. Μετανιώνω κάθε μέρα…».

Οι συνήγοροι της κατηγορούμενης Μαρία Σταυρακάκη, Απόστολος Λύτρας και Μάνος Δρακωνάκης σε κοινή τους δήλωση αναφέρουν για το περιστατικό, πως πρόκειται για εμπρησμό και οφείλουν οι Αρχές να το διερευνήσουν. «Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα σοβαρά περιστατικό ειδικά με όσα έχουν προηγηθεί σε αυτή την υπόθεση καθώς η εντολέας μας έχει λάβει σοβαρές απειλές στο παρελθόν για την ασφάλεια μελών της οικογένειας της» σημείωσαν οι δυο δικηγόροι.

Η απάντηση από την πλευρά του θύματος - «Είναι ικανή για όλα»

Στις καταγγελίες που κάνει η 38χρονη γυναίκα, η πλευρά του θύματος αρνείται πως έχει οποιαδήποτε σχέση με τέτοια περιστατικά, αλλά και με απειλές της. Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος υπεράσπισης του θύματος Αλέξης Κούγιας αναφέρει: «Αυτή η γυναίκα είναι ικανή για όλα. Σε ποια εταιρεία να της βάλουν φωτιά; Από ό,τι γνωρίζω ο πατέρας της που είναι μεγαλοκατασκευαστής στις δηλώσεις του, στο παρελθόν όταν έγινε γνωστό το επώνυμο του, είχε πει ότι δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί της και πως είναι υπέρ του θύματος στο οποίο συμπαρίσταται. Το θύμα δεν έχει επανέλθει από την επίθεση. Κατά την προσωπική μου κρίση δεν αποκλείεται να έβαλε και μόνη της, τη φωτιά».

(φωτογραφία protothema.gr)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News