Απίστευτη δύναμη ψυχής: Αθλήτρια από την Κρήτη με νεφρική ανεπάρκεια έτρεξε σε αγώνα στίβου και μετά εγχειρίστηκε (vid)

Κρήτη
Απίστευτη δύναμη ψυχής: Αθλήτρια από την Κρήτη με νεφρική ανεπάρκεια έτρεξε σε αγώνα στίβου και μετά εγχειρίστηκε (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Κατερίνα Ροκάκη όχι μόνο έτρεξε στους αγώνες αλλά κατέκτησε και την 2η θέση ανεβαίνοντας στο βάθρο - «Είναι ο τρόπος για να χαλαρώνω» υπογραμμίζει η αθλήτρια στίβου από τα Χανιά στέλνοντας το δικό της μήνυμα ζωής

Απίστευτη δύναμη ψυχής έδειξε η Κατερίνα Ροκάκη, αθλήτρια στίβου από τα Χανιά, η οποία παρόλο που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας εδώ και αρκετά χρόνια θέτει ως προτεραιότητα τον αθλητισμό όπως απέδειξε.

Η Κατερίνα Ροκάκη έκανε το αδύνατο δυνατό και έτρεξε την παραμονή που είχε προγραμματισμένο χειρουργείο.

Την περασμένη Κυριακή 26 Μαρτίου, αγωνίστηκε στα 5 χλμ. στο Coast To Coast Race και όχι μόνο αυτό αλλά κατάφερε να ανέβει και στο βάθρο κατακτώντας την 2η θέση.

Η Κατερίνα Ροκάκη ταλαιπωρείται από πολλά προβλήματα υγείας, είχε διαγνωστεί με καρκίνο και οι γιατροί το 2015 της είχαν δώσει μονάχα δύο χρόνια ζωής όμως εκείνη κατάφερε και τους διέψευσε και είναι ακόμα εδώ!

Η Χανιώτισσα αθλήτρια στίβου συνεχίζει να τρέχει παρότι πάσχει από νεφρική ανεπάρκεια και κάθε δύο μήνες πρέπει να υποβάλλεται σε μια ειδική επέμβαση pig tail, προκειμένου να μην χάσει το νεφρό της.

Μια τέτοια εγχείρηση είχε προγραμματίσει και για την Δευτέρα την επόμενη ημέρα δηλαδή από τους αγώνες.

«Πολύς κόσμος αναρωτιέται μα καλά είναι δυηνατόν να πας να τρέξει και μετά να μπεις για επέμβαση; Ναι τους απαντάω. Για μένα αυτός είναι ο τρόπος να χαλαρώνω» λέει η Κατερίνα Ροκάκη στέλνοντας το δικό της μήνυμα ζωής. «Φυσικά και δεν έθεσαν την υγεία μου σε κίνδυνο και για μένα ότι ανέβηκα στο βάθρο ήταν μια έκπληξη!», υπογραμμίζει η αθλήτρια στίβου.

//--> //-->
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News