Εικόνες ντροπής και απαξίωσης στην περιοχή του Μπεντεβή - Από σκουπίδια μέχρι προβιές ζώων σχηματίζουν βουνά (vid)

Κρήτη
Εικόνες ντροπής και απαξίωσης στην περιοχή του Μπεντεβή - Από σκουπίδια μέχρι προβιές ζώων σχηματίζουν βουνά (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια μικρή χωματερή σκουπιδιών λίγα μέτρα από τη στάση του μίνι μπας και στην περιοχή όπου πρόκειται να διαμορφωθεί πνεύμονας αστικού πρασίνου, στο πλαίσιο του μεγάλου έργου ανάπλασης κοινόχρηστων χώρων

 

  • Παιδικό παιχνίδι σε άθλιες συνθήκες
  • Το σχέδιο για πνεύμονα πρασίνου έχει μετατραπεί σε χωμτερή
  • Ξεκίνησαν οι εργασίες στα πρώτα 15 στρέμματα

Εικόνες ντροπής… επαναλαμβάνονται κάτω από την γέφυρα της εθνικής οδού στην περιοχή του Μπεντεβή στο Ηράκλειο, με ασυνείδητους πολίτες να εναποθέτουν σκουπίδια ογκώδη αντικείμενα μέχρι προβιές ζώων, ενώ την ίδια ώρα κάτοικοι, καθώς και διερχόμενοι οδηγοί εμφανίζονται αγανακτισμένοι.  

Και όλα αυτά συμβαίνουν, με φόντο τα καλάμια, τα φερτά υλικά και το απέραντο πάρκινγκ, με το παιγνίδι των μικρών παιδιών να γίνεται υπό αυτές τις άθλιες συνθήκες.  

Μια μικρή χωματερή σκουπιδιών λίγα μέτρα από τη στάση του μίνι μπας και στην περιοχή όπου πρόκειται να διαμορφωθεί πνεύμονας αστικού πρασίνου, στο πλαίσιο του μεγάλου έργου ανάπλασης κοινόχρηστων χώρων.

Από τις αρχές του χρόνου ξεκίνησαν οι εργασίες στα πρώτα 15 στρέμματα.  Ωστόσο, η σύμβαση για το τρίτο και μεγαλύτερο κομμάτι του έργο, το οποίο ξεκινά κάτω από την γέφυρα της εθνικής οδού στη Λεωφόρο Κνωσού , αναμένεται να υπογραφεί τον επόμενο μήνα, με στόχο την αισθητική και περιβαλλοντική αναβάθμιση της ευρύτερης περιοχής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News