Βιασμός 11χρονου στην Κρήτη: «Φύλλο και φτερό» τα ψηφιακά ίχνη στην υπόθεση του λυράρη - Σε αναστολή ο γιατρός (vid)

Κρήτη
Βιασμός 11χρονου στην Κρήτη: «Φύλλο και φτερό» τα ψηφιακά ίχνη στην υπόθεση του λυράρη - Σε αναστολή ο γιατρός (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοκ εξακολουθεί να προκαλεί στην κοινή γνώμη της Κρήτης και όλης της χώρας, η υπόθεση του 16χρονου, ο οποίος κατήγγειλε τον βιασμό και την εκμετάλλευσή του από τον 66χρονο λυράρη σε βάρος του οποίου ασκήθηκαν βαρύτατες διώξεις και την Παρασκευή, 31 Μαρτίου, θα οδηγεί ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί
  • Σοκ από τα στοιχεία που έρχονται στο «φως» για τον παιδοβιασμό
  • Βαρύ το κατηγορητήριο για τον 66χρονο λυράρη
  • Σε αργία τέθηκε ο 46χρονος γιατρός μετά την ποινική δίωξη
  • «Βλέπουν» εμπλοκή του λυράρη και σε υπόθεση πορνογραφίας εις βάρος ανήλικης
  • Συγγενική σχέση ανάμεσα στον 16χρονο και το ανήλικο κορίτσι
  • Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλούν οι πληροφορίες που έρχονται στο «φως» αναφορικά με την υπόθεση του 16χρονου αγοριού που κατήγγειλε τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό του, την εκμετάλλευσή του και τις απειλές που δεχόταν στην περίπτωση που μιλούσε, από τον 66χρονο λυράρη σε βάρος του οποίου ασκήθηκε δίωξη για βαρύτατες κατηγορίες.

    Αντιμετωπίζοντας αδικήματα που καλύπτουν ένα μεγάλο μέρος του ποινικού κώδικα και εκτείνονται από την κατηγορία του βιασμού κατ’ εξακολούθηση, γεννετήσιες πράξεις, πορνογραφία, μέχρι μαστροπεία, παράνομη βία και διάθεση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, ο 66χρονος θα βρεθεί ενώπιων του ανακριτή για να απολογηθεί την Παρασκευή, με την κοινωνία της Κρήτης και όλης της χώρας, να παρακολουθεί «μουδιασμένη» τις εξελίξεις.

    Μετά τον 66χρονο όπως όλα δείχνουν στην υπόθεση και η συμμετοχή του 46χρονου επικουρικού γιατρού στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο οδήγησε στην ποινική δίωξή του δίχως μέχρι αυτή την ώρα να υπάρχει είτε ένταλμα είτε σύλληψή του.

    Για την εξέλιξη αυτή ενημερώθηκε από την εισαγγελία η Διοίκηση του Βενιζελείου, με τον διοικητή να προχωρά στην έκδοση απόφασης  για αναστολή άσκησης καθηκόντων για 30 ημέρες, οπότε και θα παραπεμφθεί στα αρμόδια πειθαρχικά και υπηρεσιακά όργανα της Υγειονομικής Περιφέρειας με το ερώτημα της αργίας, ενώ για την ποινική δίωξη που του ασκήθηκε ενημερώθηκε και το υπουργείο Υγείας.

    Δίχως τέλος το… γαϊτανάκι της φρίκης

    Το γαϊτανάκι της φρίκης πάντως δείχνει να μην έχει τέλος, καθώς ο 66χρονος  εκτός από τα φρικαλέα που κατήγγειλε ο ανήλικος ότι υπέστη από αυτόν, είχε εμπλακεί και σε υπόθεση παιδικής πορνογραφίας σε βάρος μιας ανήλικης, για την οποία είχε κληθεί να καταθέσει ως ύποπτος. Αυτό που σοκάρει διπλά, είναι ότι σύμφωνα με πληροφορίες αυτά τα δύο παιδιά, ο 16χρονος και η ανήλικη... είχαν μεταξύ τους συγγενική σχέση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News