Δίκη για «ναρκω-νταλίκα»: Αναβιώνει και πάλι η υπόθεση για τα 25 κιλά χασίς και τα 3,6 κιλά κοκαΐνης

Κρήτη
Δίκη για «ναρκω-νταλίκα»: Αναβιώνει και πάλι η υπόθεση για τα 25 κιλά χασίς και τα 3,6 κιλά κοκαΐνης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι έρευνες που έγιναν στο εσωτερικό του οχήματος αποκάλυψαν το φορτίο των σχεδόν 25 κιλών χασίς “σκανκ” και των 3,6 κιλών κοκαΐνης!

Σήμερα Τετάρτη 29 Μαρτίου, αναμένεται να ξεκινήσει η δίκη - σε δεύτερο βαθμό - για την υπόθεση μεταφοράς ναρκω-φορτίου- “μαμούθ” από την Ολλανδία με προορισμό την Κρήτη και την Αθήνα, το οποίο είχε εντοπιστεί πριν από περίπου δύο χρόνια, στην περιοχή του Σκαραμαγκά Αττικής.

Η δίκη επρόκειτο να ξεκινήσει πριν από περίπου ένα μήνα. Ωστόσο, λόγω παρέλευσης του ωραρίου, το πενταμελές Εφετείο Ανατολικής Κρήτης διέκοψε τη συνεδρίαση για σήμερα 29 Μαρτίου.

Τον Φεβρουάριο του 2021, η ΕΛ.ΑΣ. είχε κάνει μπλόκο σε νταλίκα στον Σκαραμαγκά. Οι έρευνες που έγιναν στο εσωτερικό του οχήματος αποκάλυψαν το φορτίο των σχεδόν 25 κιλών χασίς “σκανκ” και των 3,6 κιλών κοκαΐνης! Όπως αναφερόταν στην αστυνομική ανακοίνωση που είχε εκδώσει τον Φεβρουάριο του 2021 η ΕΛ.ΑΣ., μέλη της σπείρας προμηθεύονταν ναρκωτικά από χώρες της Κεντρικής Ευρώπης, τα οποία στη συνέχεια εισήγαγαν από τις πύλες εισόδου της Ηγουμενίτσας και της Πάτρας, προκειμένου να διατεθούν στη χώρα μας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News