Φωτιές σε Άγιο Σύλλα και Μαραθίτη κινητοποίησαν την Πυροσβεστική

Κρήτη
Φωτιές σε Άγιο Σύλλα και Μαραθίτη κινητοποίησαν την Πυροσβεστική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συναγερμός στην Πυροσβεστική Υπηρεσία το απόγευμα της Τρίτης, 28 Μαρτίου, μετά από φωτιά που εκδηλώθηκε σε Άγιο Σύλλα και Μαραθίτη

Σε συναγερμό η Πυροσβεστική το απόγευμα της Τρίτης, 28 Μαρτίου, καθώς δύο εστίες φωτιάς εκδηλώθηκαν σε περιοχές του Ηρακλείου με αποτέλεσμα την άμεση κινητοποίηση των υπαλλήλων της υπηρεσίας, για την κατάσβεση τους. 

Ειδικότερα, η μία εστία φωτιάς εκδηλώθηκε στον Άγιο Σύλλα, όπου σύμφωνα με πληροφορίες στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα και έξι άνδρες. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι αυτή την ώρα η φωτιά έχει κατακάψει τρία στρέμματα χορτολιβαδικής έκτασης καθώς και λιόκλαδα, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, δεν κινδύνευσαν κατοικίες.

Η φωτιά άμεσα περιορίστηκε και τέθηκε υπό έλεγχο, με τις δυνάμεις να αποχωρούν από το σημείο και να παραμένει ένα όχημα.

Η δεύτερη φωτιά εκδηλώθηκε στον Μαραθίτη Ηρακλείου, στο σημείο έσπευσαν επίσης άμεσα δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με τέσσερις άνδρες. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές εκεί εκτιμάται ότι η φωτιά κατέκαψε ένα στρέμμα χορτολιβαδικής έκτασης, καθώς και υπολείμματα από καλλιέργειες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News