Βιασμός 11χρονου στην Κρήτη: "Να τιμωρηθεί το ανθρωπόμορφο τέρας" λέει για τον λυράρη η οικογένεια του 11χρονου (vid)

Κρήτη
Βιασμός 11χρονου στην Κρήτη: "Να τιμωρηθεί το ανθρωπόμορφο τέρας" λέει για τον λυράρη η οικογένεια του 11χρονου (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Σας παρακαλούμε να προστατεύσετε το παιδί μας και να επιδείξετε την ίδια ευαισθησία με αυτήν που επέδειξαν οι Αρχές. Αυτήν την στιγμή προέχει το παιδί. Είναι πάνω απ’ όλα το παιδί μας" λέει η οικογένεια του παιδιού

Το κουβάρι της φρικιαστικής υπόθεσης σεξουαλικής κακοποίησης και μαστροπείας με θύμα ένα ανήλικο αγόρι από το Ηράκλειο και φερόμενο «εγκέφαλο» έναν 66χρονο λυράρη, προσπαθούν να ξετυλιξούν οι Αρχές.

Ο λυράρης αρνήθηκε σήμερα Τρίτη (28/03) τις κατηγορίες οι οποίες τον βαραίνουν ενώπιον του εισαγγελέα και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την ερχόμενη Παρασκευή. Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης του 66χρόνου, ο ίδιος δηλώνει αθώος, ότι δεν γνώριζε το παιδί και πως σε βάρος του έχει στηθεί πλεκτάνη.

Ωστόσο η οικογένεια του ανήλικου που φέρεται να ζούσε έναν εφιάλτη διαρκείας από την ηλικία των 11 ετών ( σήμερα 15), ξεχειλίζει από οργή και ζητά να τιμωρηθεί παραδειγματικά.

«Σας παρακαλούμε να προστατεύσετε το παιδί μας και να επιδείξετε την ίδια ευαισθησία με αυτήν που επέδειξαν οι Αρχές. Αυτήν την στιγμή προέχει το παιδί. Είναι πάνω απ’ όλα το παιδί μας.

«Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και ζητάμε όλοι μας και πρώτα – πρώτα το παιδί μας, την παραδειγματική τιμωρία αυτού του ανθρωπόμορφου τέρατος. Ας ανοίξουν τα στόματα κι ας φανερωθεί όλη η αλήθεια επιτέλους», είναι το μήνυμα που στέλνουν οι γονείς μιλώντας στο MEGA.

https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=4059a01hkr65z550&playlistId=v-cri1vwljwq75
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News