Run Greece Ηράκλειο: Ξεπέρασαν τις 2.000 οι εγγραφές

Κρήτη
Run Greece Ηράκλειο: Ξεπέρασαν τις 2.000 οι εγγραφές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριακή 2 Απριλίου: Πλήθος πολιτών ετοιμάζεται για την αθλητική ψυχαγωγία της Κυριακής - Μειώνονται καθημερινά οι ελεύθερες θέσεις για συμμετοχή
  • Εκκίνηση και τερματισμός στην Πλατεία Ελευθερίας
  • Ελάτε να διασχίσουμε το ιστορικό κέντρο του Ηρακλείου και να δούμε την πόλη μας… με μία άλλη ματιά
  • Οι διοργανωτές του «Run Greece Ηράκλειο» Σ.Ε.ΓΑ.Σ. - Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης,  Περιφέρεια Κρήτης και  Δήμος Ηρακλείου, προσκαλούν τους πολίτες από όλη την Κρήτη να ολοκληρώσουν την εγγραφή τους μέχρι και το Σάββατο 1 Απριλίου  και να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους  στο Run Greece την Κυριακή 2 Απριλίου.

    Με την ευκαιρία της συμμετοχής του Run Greece, oι χιλιάδες δρομείς μικροί και μεγάλοι, μπορούν να δουν την πόλη μας … με μια άλλη ματιά.

    Θα απολαύσουν τη διαδρομή του ιστορικού κέντρου του Ηρακλείου, ξεκινώντας από την Περιφέρεια Κρήτης,  διασχίζοντας τον πεζόδρομο  της  Ruga Maistra (25η Αυγούστου) και περνώντας μπροστά από τη Βικελαία βιβλιοθήκη και τη Λότζια που στεγάζει το Δήμο Ηρακλείου, θα συναντήσουν στη συνέχεια  τα ενετικά Νεώρια,  το θαλάσσιο φρούριο του Ηρακλείου, Rocca a mare - Κούλες  και το ναό του Αγίου Πέτρου των Δομινικανών. Στη συνέχεια οι περιπατητές και δρομείς θα  ακολουθήσουν την πορεία των τειχών αρχικά εσωτερικά της οχύρωσης και  μετά εξωτερικά συναντώντας τους προμαχώνες Ιησού και Βιτούρι.

    Το «RUN GREECE Ηράκλειο» έχει μεγάλο χορηγό την Ergo Ασφαλιστική, τοπικούς  χορηγούς τις Μινωικές Γραμμές,  το Σύνδεσμο Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης, τα Super Market  Χαλκιαδάκης και διεξάγεται με τη συνεργασία του Πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών Καλλιπάτειρα.

    ► Οι εγγραφές δρομέων και περιπατητών, θα συνεχίζονται στο Ηράκλειο, στα παρακάτω σημεία εγγραφής μέχρι και την Πέμπτη 30 Μαρτίου.

    • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ: Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου (1ος όροφος)

    Τρίτη  - Πέμπτη  09.00 - 14.00

    - ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ:  ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ (Θύρα 9) και ΠΑΤΕΛΕΣ: Γραμματείες Γυμναστηρίων: Τρίτη - Πέμπτη  09.00 - 21.00

    - ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ SUPER MARKET  ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ

    -  Γαζίου, Λεβηνου & Θερίσσου -  Κορωναίου 7

    - Μαυσώλου και Ηροδότου Αλικαρνασσός  - Ούλαφ Πάλμε 83

    - Ισαύρων & Σοφ. Βενιζέλου Παραλιακή  -  Κρασαδάκη  Άγιος Ιωάννης

    - Νέο κατάστημα Πατέλες,  Ξυλούρη & Εμμ. Μπαντουβά

    - Ε.Α.Σ.  Σ.Ε.Γ.Α.Σ.  ΚΡΗΤΗΣ: Ε.Α.Κ.Η. (Στάδιο Ελευθερίας)

    Τρίτη - Πέμπτη 09.30 - 13.30

    - ΓΡΑΦΕΙΑ Ο.Φ.Η.: Ε.Α.Κ.Η. (Στάδιο Ελευθερίας)

    Τρίτη - Πέμπτη 16.00 - 18.30

    ► Την παραμονή των αγώνων Σάββατο 1 Απριλίου από 10.00 μέχρι  20.00 στο Παγκρήτιο στάδιο,  θα γίνονται έγγραφες για τους δρομείς με την προϋπόθεση ότι θα υπάρχουν ελεύθερες θέσεις στα αγωνίσματα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News