Βιασμός 11χρονου στην Κρήτη: Ο λυράρης εξετάστηκε το 2022 για παιδική πορνογραφία με θύμα ανήλικο κοριτσάκι (pics)

Κρήτη
Βιασμός 11χρονου στην Κρήτη: Ο λυράρης εξετάστηκε το 2022 για παιδική πορνογραφία με θύμα ανήλικο κοριτσάκι (pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από το Δεκέμβριο του 2022 βρίσκεται στο "μικροσκόπιο" των αρχών ο 66χρονος λυράρης - Ποια η σχέση του με τον γιατρό που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση

Προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή 31 Μαρτίου, ζήτησε και πήρε ο 66χρονος Λυράρης, ο οποίος εμπλέκεται στη φρικαλέα υπόθεση που αποκαλύπτεται σε όλες τις διαστάσεις της τα τελευταία 24ωρα στην Κρήτη.

Θύμα παιδικής πορνογραφίας και ανήλικο κορίτσι

Μάλιστα, τον Δεκέμβριο του 2022 ο κατηγορούμενος είχε κληθεί να καταθέσει στις Αρχές και για μία ακόμα υπόθεση κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας με θύμα ένα ανήλικο κοριτσάκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τη δεύτερη υπόθεση που έρχεται στα χέρια της Ασφάλειας του Ηρακλείου, καθώς από τον περασμένο Δεκέμβριο βρισκόταν στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας όπου είχε κληθεί να εξεταστεί για υπόθεση κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας με θύμα ένα ανήλικο κοριτσάκι. Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες για αυτή την υπόθεση ο λυράρης είχε κληθεί από τις Αρχές για να καταθέσει.

Με αντιπερισπασμό στο Δικαστικό Μέγαρο

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα, η προσαγωγή του 66χρονου Κρητικού μουσικού και καθηγητρή κρητικής μουσικής. έγινε με αντιπερισπασμό από την αστυνομία, καθώς αρκετός κόσμος βρίσκεται έξω από το δικαστικό Μέγαρο και για να αποφευχθεί οποιοδήποτε ενδεχόμενο εκφράσεων οργής σε βάρος του. Ήδη τα προφίλ του στα μέσα κοινωνικής Δικτύωσης κατακλύζονται από μηνύματα οργής.

Καταιγιστικές εξελίξεις

«Πρόκειται για μια συγκλονιστική υπόθεση για την οποία ζητάμε να φτάσει το μαχαίρι στο κόκαλο. Να ανοίξουν τα στόματα και όσοι θεωρούν ότι τα παιδιά τους είχαν συναναστροφές με τον κατηγορούμενο να καταθέσουν στις Αρχές», αναφέρει στη δήλωση του συνήγορος της οικογένειας, κ. Γιώργος Κοκοσάλης, προαναγγέλλοντας καταιγιστικές εξελίξεις. Όπως υποστήριξε, «Κανείς δεν πέφτει από τα σύννεφα με τη συγκεκριμένη υπόθεση, πρόκειται για τη δεύτερη υπόθεση που έρχεται στα χέρια της Ασφάλειας του Ηρακλείου», σημείωσε καλώντας όλους όσοι θεωρούν ότι τα παιδιά τους έχουν συναναστραφεί τον συγκεκριμένο κατηγορούμενο να μιλήσουν.

Αρνείται τις κατηγορίες

Από την πλευρά του ο κατηγορούμενος, μουσικός και δάσκαλος κρητικής μουσικής, αρνείται κάθε επαφή με τον 15χρονο. Αυτό ανέφερε προσερχόμενος στο δικαστικό Μέγαρο ο συνήγορος του λυράρη, Διονύσης Βέρας, ο οποίος αντέδρασε σφόδρα στις πληροφορίες για νέα στοιχεία επαναλαμβάνοντας ότι το μόνο στοιχείο που εμπλέκει τον πελάτη του είναι η μαρτυρία του παιδιού την οποία απέδωσε σε σκοπιμότητες. Όπως σημείωσε, «η δικογραφία βρίσκεται στα χέρια του εισαγγελέα και δεν γνωρίζουμε αν υπάρχουν αποδείξεις που να τεκμηριώνουν τις καταγγελίες. Ο κατηγορούμενος αρνείται τις όποιες κατηγορίες, καθώς όπως υποστηρίζει πρόκειται για πλεκτάνη η οποία θα «πέσει» κατά την ανάκριση. Σύμφωνα με τον κ. Βέρα το μόνο στοιχείο που εμπλέκει τον πελάτη του είναι η μαρτυρία του παιδιού την οποία απέδωσε σε σκοπιμότητες».

Η σχέση του γιατρού με τον λυράρη

Ερωτηθείς για τον γιατρό, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση του βιασμού, ο κ. Βέρας είπε ότι κανένας γιατρός δεν εμπλέκεται στην παρούσα διαδικασία κατά τρόπο ποινικά αξιόλογο. «Δεν βλέπω αδίκημα γιατρού στην παρούσα διαδικασία κατά την άποψή μου», σημείωσε ο δικηγόρος του 66χρονου κατηγορούμενου. Μάλιστα, ο ίδιος διαψεύδει ότι έχει συλληφθεί ο γιατρός, ο οποίος, ωστόσο, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του neakriti.gr φαίνεται ότι από χθες (27/3) το απόγευμα βρίσκεται στα χέρια των Αρχών, μετά από ένταλμα σύλληψης. Οι πράξεις που του αποδίδονται φαινονται δευτερεύουσες, ωστόσο έχει αναγνωριστεί από το παιδί και δεδομένου ότι φέρεται να εμπλέκεται σε μια βαρύτατη υπόθεση, κατά τη διαδικασία της ανάκρισης θα αποφασιστεί η τύχη του

Δείτε εικόνες

Οι κατηγορίες

Αναφορικά με τις κατηγορίες που θα αποδώσει ο εισαγγελέας, σύμφωνα με πληροφορίες αφορούν σε βιασμό, αποπλάνηση και γενετήσιες πράξεις, πορνογραφία ανηλίκων, μαστροπεία, προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση, βία, και άλλα εγκλήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News