Βιασμός 11χρονου στο Ηράκλειο: Πώς έγινε η αρχή του τέλους στον εφιάλτη του ανηλίκου

Κρήτη
Βιασμός 11χρονου στο Ηράκλειο: Πώς έγινε η αρχή του τέλους στον εφιάλτη του ανηλίκου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η σοκαρισμένη μητέρα του 11χρονου επιθυμεί με κάθε τρόπο να ανοίξουν «κλειστά στόματα» προκειμένου να έρθει στο φως η αλήθεια και να αποδοθεί δικαιοσύνη

Μια φρικιαστική υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικου αγοριού στο Ηράκλειο, που ήρθε στο φως χθες Δευτέρα.  Η επίμαχη υπόθεση, η οποία εύλογα προκαλεί στους πολίτες συνειρμούς με τη φρικώδη υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης στον Κολωνό της Αττικής, φέρεται να έχει ως αρνητικό “πρωταγωνιστή” έναν 66χρονο καλλιτέχνη κρητικής παραδοσιακής μουσικής, ο οποίος έπεσε στο “δόκανο” της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. Ας σημειωθεί ότι ο συλληφθείς φέρεται να αρνείται τις κατηγορίες.

Η αρχή του τέλους για τον εφιάλτη του παιδιού ήρθε όταν το κινητό τηλέφωνο του μικρού έπεσε στα χέρια της μητέρας του. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα είδε φωτογραφίες, βίντεο, αλλά και μηνύματα του γιου της... Όταν αντιλήφθηκε τι συνέβαινε, έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η μητέρα του 15χρονου μαζί με τον τελευταίο μετέβησαν στην Αστυνομία και το Γραφείο Ανηλίκων και κατήγγειλαν τον 66χρονο. Όπως φαίνεται, η σοκαρισμένη μάνα επιθυμεί με κάθε τρόπο να ανοίξουν “κλειστά” στόματα, προκειμένου να έρθει στο “φως” όλη η αλήθεια και να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Η Αστυνομία έκανε χθες “έφοδο” στο σπίτι του 66χρονου, ο οποίος συνελήφθη για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, καθώς εντοπίστηκαν - και κατασχέθηκαν - ένας σουγιάς, φυσίγγια, δέκα κινητά τηλέφωνα, δύο κάρτες sim, δύο κάρτες micro sd, ένα τάμπλετ κι ένα λάπτοπ. Τα ευρήματα αυτά αναμένεται να εξεταστούν εξονυχιστικά αρμοδίως.

Σύμφωνα με την επίμαχη δικογραφία, οι κατηγορίες που βαραίνουν τον 66χρονο είναι για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους ή ενώπιόν τους κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφία ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση, μαστροπεία κατ’ εξακολούθηση και παράνομη βία κατ’ εξακολούθηση. Ας σημειωθεί ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο συλληφθείς μουσικός φέρεται να αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται. Εξάλλου, όπως είναι λογικό, το οικογενειακό του περιβάλλον, αλλά κι ο περίγυρός του εν γένει έχουν σοκαριστεί από τα όσα έχουν έρθει στη δημοσιότητα.

Αξίζει να επισημανθεί επιπρόσθετα ότι, σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, ο 66χρονος φέρεται να είχε εμπλακεί και σε άλλη υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης ανήλικου κοριτσιού.

Ο 66χρονος, που συνελήφθη χθες, αναμένεται να απολογηθεί προανακριτικά στο Αστυνομικό Μέγαρο σήμερα το πρωί, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του. Τις επόμενες ώρες ο 66χρονος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα Ηρακλείου.

Στο μεταξύ, στην επίμαχη δικογραφία φέρεται να περιλαμβάνεται το όνομα ενός ακόμη άνδρα. Ο λόγος για τον 46χρονο γιατρό, στον οποίο αποδίδεται η κατηγορία περί προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας. Σύμφωνα με πληροφορίες, δε φαίνεται να υπήρξε σωματική επαφή του γιατρού με τον ανήλικο. Πάντως, η Αστυνομία προχώρησε σε έρευνα στο σπίτι και του γιατρού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News